Contra nu e uitat la Milan! ”Acesta e cadoul nostru pentru ziua lui”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
15/12/2017, 15:45
Contra nu e uitat la Milan! ”Acesta e cadoul nostru pentru ziua lui”

Italienii au postat pe contul lor de Twitter unul dintre golurile pe care Contra le-a marcat în tricoul Milanului. ”Acesta e cadoul nostru pentru sărbătoritul Cosmin Contra”, e mesajul postat de administratorii contului clubului AC Milan.

Contra a jucat 29 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru Milan în Serie A în sezonul 2001-2002, singurul în care a îmbrăcat tricoul trupei de pe San Siro. În 2001, actualul selecţioner a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului şi inclus de UEFA în echipa ideală a anului.

Contra are două trofee ca antrenor

Cosmin Contra a mai jucat pentru Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Deportivo Alaves, Atletico Madrid, West Bromwich Albion şi Getafe. În tricoul lui Alaves a ajuns în finala Cupei UEFA, în 2001, acel celebru 4-5, după prelungiri, cu FC Liverpool.

Ca antrenor, Cosmin Contra a păregătit echipele Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon şi Dinamo Bucureşti înainte de a prelua în toamnă reprezentativa României. Fostul fundaş dreapta are două trofee ca antrenor, Cupa României cu Petrolul în 2013 şi Cupa Ligii cu Dinamo în 2017.

Închide ×