Contra, la FCSB? Antrenorul lui Dinamo, răspuns surpriză

Becali, contra, FCSB

Acum două zile, patronul FCSB, Gigi Becali, nu ştia cum să-l mai laude pe antrenorul Cosmin Contra, afirmând printre altele că tot ce reprezintă echipa "alb-roşie" acum este în exclusivitate munca tehnicianului. Laudele se pare că l-au sensibilizat pe "Guriţă", acesta răspunzând cu (prea) multă diplomaţie atunci când a fost întrebat ce ar face dacă ar primi o ofertă din partea lui Becali.

În sezonul trecut, antrenorul a reuşit performanţe uimitoare la cârma formaţiei din Ştefan cel Mare. A luat echipa într-o situaţie disperată şi a calificat-o în "play-off", când nimeni nu îi mai dădea vreo şansă. Apoi, a fost în cărţi pentru cucerirea titlului până în ultima etapă, având la dispoziţie un lot mult mai slab decât marea rivală. În consecinţă, Becali l-a lăudat ori de câte ori a avut ocazia.

Contra oferta. "Gigi Becali merită toate aprecierile"

Cosmin Contra a lăsat loc la interpretări când a fost întrebat despre o eventuală colaborare cu acesta, în viitor, şi, mai mult, a avut la rândul său cuvinte de laudă la adresa finanţatorului roş-albaştrilor. "Acum sunt la Dinamo, nu ştiu ce va fi în viitor. Apreciez că Becali vorbeşte frumos de mine. Am spus când a fost treaba cu Armata că fără el Steaua ar fi murit. El merită toate aprecierile pentru că a investit în fotbal. A creat toate condiţiile ca echipa să nu moară", a spus Contra în conferinţa de presă de duminică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004