Fotbal intern

DEZVĂLUIRILE lui Contra: “L-am REFUZAT pe Burleanu înainte de a veni la Dinamo! Nu mă INTERESA atunci”

UPDATE. Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit din nou despre o eventuală posibilitate de a lucra pentru echipa naţională, dezvăluind că a fost ofertat de Răzvan Burleanu înainte de a...
30.08.2017 | 18:21
DEZVALUIRILE lui Contra Lam REFUZAT pe Burleanu inainte de a veni la Dinamo Nu ma INTERESA atunci

UPDATE. Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit din nou despre o eventuală posibilitate de a lucra pentru echipa naţională, dezvăluind că a fost ofertat de Răzvan Burleanu înainte de a veni la Dinamo în februarie 2017. “Burleanu mi-a propus naţionala de tineret înainte de a reveni la Dinamo. Nu mi s-a părut o jignire că mi s-a propus tineretul, dar am refuzat pentru că nu mă interesa în acel moment naţionala de tineret”, a spus Contra pentru Dolce. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 


UPDATE. Ulterior, Cosmin Contra a vorbit la un post de televiziune despre relaţia pe care o are cu Ionuţ Negoiţă. “Nu este nimic adevărat cu discuţiile care au apărut între mine şi Negoiţă. Nu este nimic adevărat. Eu nu am vorbit cu patronul nostru de peste două săptămâni. Eu ţin legătura cu Adi Mutu şi preşedintele clubului, dar  cu Ionuţ Negoiţă vă repet că nu am mai vorbit de peste două săptămâni.

Eu am nişte clauze în contract, iar clubul trebuie să le îndeplinească. Unele au fost îndeplinite, iar altele nu. Dacă nu se vor îndeplini, atunci mă voi gândi ce este de făcut. Clauzele contractului sunt foarte clare. Dacă sunt dorit la naţională mă voi aşeza la masa negocierilor şi vom discuta. Vreau să aflu şi eu obiectivele şi condiţiile. Eu ştiţi că am modul meu de lucru şi principiile mele. Vreau să ştiu şi eu ce mi se cere şi ce mi se oferă”, a spus acesta.

UPDATE. Cosmin Contra, antrenorul celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit pentru FANATIK.RO, despre cearta cu Ionuţ Negoiţă şi plecarea sa din Ştefan cel Mare.

“Da, ne-am certat tare eu cu domnul Negoiţă. Ne-am şi bătut şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor. S-a lăsat urât, cu sânge, cu din astea! Nu este adevărat, normal că nu”, a spus Contra pentru FANATIK.RO.


UPDATE. Adrian Mutu a comentat eventuala plecare a lui Cosmin Contra de la Dinamo:

“Relaţiile dintre mine, Cosmin şi Negoiţă sunt foarte bune şi nu s-a pus niciodată problema ca cineva să plece. Suntem la un început de drum ascendent şi sunt convins că Dinamo a început să deranjeze.

Punctual, la Dinamo vor veni jucători. Lucrul ăsta e decis de Contra şi cu mine şi avem sprijinul total al domnului Negoiţă. Dar alegem cu mare atenţie şi doar ce avem nevoie. În acest moment avem nevoie de un singur jucător şi el va veni, o să vedeţi în zilele următoare.

Nu se pune problema să plece Cosmin, probabil că liniştea şi seriozitatea cu care se lucrează la Dinamo deranjează şi se încearcă tot felul de atacuri penibile”, a declarat Adrian Mutu pentru gsp..

Cosmin Contra are un început de sezon dificil cu FC Dinamo Bucureşti. Doar trei jucători i-au fosta duşi lui “Guriţă”, dintre care unul a şi plecat, iar lotul s-a subţiat în urma plecărilor lui Busuladzic şi Claudiu Bumba.

Contra plecare Dinamo. Pentru că nu i se aduc jucători, Contra este foarte supărat. S-a certat chiar cu patronul Ionuţ Negoiţă şi anunţă că vrea să plece din “haită”, scrie GSP.

Contra plecare Dinamo. “Guriţă”, nemulţumit

Contra plecare Dinamo. Giorgios Katsikas, Diogo Salomao şi Juan Albin au fost cele trei mutări perfectate de Dinamo, însă uruguayanul Albin a şi plecat. Contra i-a transmis patronului că are nevoie de jucători pentru a-şi duce obiectivele la îndeplinire, însă răspunsul lui Negoiţă nu l-a mulţumit pe “Guriţă”. I-a transmis să se descurce cu lotul pe care îl are, iar tehnicianul l-a avertizat că va pleca de la Dinamo.

În iarnă, Cosmin Contra l-a înlocuit pe Ioan Andone, care nu se înţelegea cu Adrian Mutu. Din momentul în care “Guriţă” a venit pe banca lui Dinamo, echipa şi-a schimbat total jocul şi s-a calificat în play-off, păstrând şanse chiar la trofeul Ligii 1.