Fotbal intern

Contra a răguşit la meciul cu Serbia: “Îl mai auzeam doar pe domnul Jerry”

11.09.2018 | 09:44
Contra a ragusit la meciul cu Serbia Il mai auzeam doar pe domnul Jerry
ADVERTISEMENT

Fundaşul dreapta al naţionalei, Cristi Manea, a făcut o declaraţie haioasă la sfârşitul partidei de la Belgrad, dintre Serbia şi România, încheiată cu scorul de 2-2. Tânărul fotbalist susţine că selecţionerul Cosmin Contra ar fi răguşit în timpul partidei cu sârbii, motiv pentru care nu mai auzea indicaţiile celui supranumit “Guriţă”.

“E un rezultat echitabil care ţine grupa deschisă pentru că este greu să scoţi un punct aici, la ei. Sunt foarte puternici şi îi ajută şi stadionul…Cosmin Contra nu mai putea să vorbească şi de pe margine îl auzeam doar pe domnul Jerry (n.red. – secundul Ionel Gane). A fost foarte frumos şi ţin să le mulţumesc suporterilor că au venit la meci şi ne-au susţinut”, a declarat Cristian Manea.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Contra, la sfârşitul meciului cu Serbia

Chiar dacă a răguşit în partida de la Belgrad, Cosmin Contra s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut în a doua partidă din Liga Naţiunilor: “Sunt mulțumit, cu puțină șansă, a fost un meci cu ocazii de ambele părți, puteam în ultimele 10 minute să ne întoarcem și cu 3 puncte. Îmi felicit jucătorii pentru a doua repriză, pentru cum  au ieșit de la vestiare, pentru atitudine, nu s-au mai speriat de sârbi, am demonstrat că suntem în ascensiune, că jucăm fotbal când trebuie. A fost o lecție jocul cu Muntenegru, noi nu am știut să jucăm împotriva ei. Azi ne-am ridicat la nivelul Serbiei, o echipa printre cele mai puternice în Europa. E important că am revenit de două ori, dă dovadă ca echipa are caracter, că băieții își diresc, asta mă face fericit”, a spus “Guriţă”.

După partida de la Belgrad, România are două puncte în două meciuri.  Următorul duel pentru tricolori este în compania Lituaniei, în deplasare, pe 11 octombrie. Partida dintre Lituania şi România se va disputa de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Vezi cele mai tari imagini din Serbia-România, scor 2-2: