Cele mai citite

Contra s-a dus după Hagi jr. la Florenţa! Ce mesaj are selecţionerul

Antrenorul naţionalei, Cosmin Contra, s-a deplasat la Florenţa pentru o întâlnire cu jucătorul Fiorentinei, Ianis Hagi. Selecţionerul vrea să-l asigure pe fiul "Regelui" că rămâne în circuitul echipei naţionale.
22.11.2017 | 17:07
Contra s-a dus după Hagi jr. la Florenţa! Ce mesaj are selecţionerul
Selecţionerul Cosmin Contra şi managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, au plecat săptămâna trecută într-un adevărat tur la Italiei, pentru vedea la faţa locului cum se descurcă oameni de bază din trecutul, prezentul şi viitorul naţionalei.
 
Dacă în cazul lui Radu Ştefan, din păcate, Contra s-a convins că va trebui să vorbească doar la trecut despre acesta când e vorba de echipa naţională, pe Chiricheş l-a putut vedea la lucru chiar într-un meci de Liga Campionilor al lui Napoli (3-0 cu Şahtior), şi ştie că va putea conta pe căpitanul său în cea mai bună formă.
 
Contra, vot de încredere pentru Ianis
 
Miercuri dimineaţă, Contra şi Mutu s-au deplasat şi la Florenţa – unde ultimul este privit în continuare ca un idol -, după antrenamentul Fiorentinei selecţionerul dorind să aibă o întâlnire faţă în faţă cu Ianis Hagi, fotbalist tras de antrenorul Stefano Pioli pe linie moartă în ultimul timp.
 
Întâlnirea dintre Contra şi fiul lui Hagi s-ar traduce într-un fel de vot de încredere adresat internaţionalului de tineret al României (la 19 ani are 7 selecţii), semn că acesta rămâne în vederile primei reprezentative, în pofida perioadei mai puţin bune prin care trece.
 
De altfel, Gheorghe Hagi a anunţat că Ianis se va transfera în această iarnă de la Fiorentina, la o echipă unde poate evolua meci de meci. E un moment numai bun pentru ca antrenorul naţionalei să-l încurajeze pe Hagi junior care, pentru a schimba aerul, are ca variante, deocamdată, Pescara, FCSB sau CFR Cluj.
 
14 meciuri, 5 goluri şi 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera
750.000 de euro este cota de piaţă a lui Hagi jr.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri