Contra se aşteaptă la un meci greu: "Craiova se mobilizează mai bine împotriva lui Dinamo!"

CS Universitatea Craiova se va întâlni cu FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, se aşteaptă ca suporterii oltenilor să îşi susţină echipa în număr mare  şi susţine că este nemulţumit de locul pe care "câinii" îl ocupă în clasament.

"E o deplasare grea, împotriva unui adversar bun. Se ştie că între cele două echipe e o rivalitate foarte mare. Îmi doresc să existe o continuitate, să avem rezultate bune în continuare.

Mie mi-a plăcut întotdeauna să joc pe stadioane pline, chiar şi cu un public ostil, care îşi protejează echipa proprie şi pune presiune pe adversar. Cei din Craiova se mobilizezeaă mai bine împotriva lui Dinamo decât împotriva celor de la FCSB.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În Cupă, Craiova a meritat calificarea. Normal că am digerat greu eliminarea. Eu sunt concentrat pe meciul de mâine, nu gândesc acum pe termen lung. Vom vedea ce urmează. Suntem într-o situaţie bună ca joc, dar ca poziţie în clasament nu suntem, că suntem departe de primul loc", a spus Contra.

CS U Craiova-Dinamo, sâmbătă, ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663