News
notix pixel id

Cosmin Contra se ia de jucătorii săi: Ciprian Marica, VIZAT? “AŞA NU SE POATE!”

Getafe a pierdut acasă cu 2-0 meciul cu Atletico Madrid şi rămîne în zona fierbinte a clasamentului. Cosmin Contra a vorbit după meci şi a pus tunurile pe compartimentul ofensiv al echipei...
13.04.2014 | 23:38
Cosmin Contra se ia de jucătorii săi: Ciprian Marica, VIZAT?

Getafe a pierdut acasă cu 2-0 meciul cu Atletico Madrid şi rămîne în zona fierbinte a clasamentului. Cosmin Contra a vorbit după meci şi a pus tunurile pe compartimentul ofensiv al echipei sale: “Dacă nu ajungi la poartă, nu poţi să cîştigi” a declarat Contra. Antrenorul lui Getafe a vorbit despre mai multe lucruri în conferinţa de presă de după meci:

Care sînt opiniile dumneavoastră despre acest meci?

-Am luptat bine şi în prima repriză am reuşit să le facem faţă. Din păcate, a venit golul şi totul s-a schimbat. Le-am făcut un cadou şi situaţia noastră este şi mai dificilă.

Cum a fost vestiarul după meci?

-Imaginaţi-vă. Suntem buni, însă trebuie să ne ridicăm nivelul jocului pentru că mai avem 5 finale. Sîmbătă vom juca pe viaţă şi pe moarte, nu avem voie să greşim.

De ce e aşa dificil pentru Getafe să ducă mingea în faţă?

-Tensiunea jucătorilor e foarte mare. Avem mulţi jucători de calitate cărora le e frică de minge. În fiecare zi încerc să îi fac pe băieţi mult mai încrezători cînd au mingea. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune.

Un singur punct slab a decis meciul?

-Am avut forţă, dar nu puteam uita golul primit înainte de pauză. De acolo a fost foarte dificil să ne revenim. Am încercat şi în 10 oameni, dar nu am putut.

Codina? Şi-a recompensat greşeala la faza penalty-ului?

-Codina ne-a ţinut în joc, însă eroarea lui a marcat meciul. Am aşteptări mai mari de la Codina şi i-am spus. E important pentru noi şi ar trebui să nu mai avem erori pînă la finalul sezonului.

Primul gol a venit dintr-un corner care n-a fost…

-Mă necăjeşte acest fapt, dar a fost un corner la care ne-am apărat bine. Pe faza a doua, Godin a marcat de departe. E uşor să arbitrezi pe Colisseum, pentru că tribunele sunt departe.

Ce poţi schimba în acest final?

-Le-am spus la final jucătorilor că au jucat bine, dar că trebuie să avem mai mult mingea. Trebuie să ne creem şanse la fiecare meci. Sunt îngrijorat că nu marcăm.

Următorul meci al lui Getafe va avea loc sîmbătă de la ora 19:00 cu Levante. Trupa lui Cosmin Contra este pe locul 18 în clasament, primul retrogradabil.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri