Fotbal intern

Contra, supărat pe Gicu Grozav! “L-am sfătuit să accepte și să joace în cupele europene, dar el a preferat să mai aștepte”

06.09.2018 | 16:15
Contra suparat pe Gicu Grozav Lam sfatuit sa accepte si sa joace in cupele europene dar el a preferat sa mai astepte

Contra, supărat pe Gicu Grozav! Selecționerul României a confirmat FANATIK.RO care a aflat că atacantul a spus pas unei oferte substanțiale și a preferat să stea acasă. Contra nu a înțeles motivul pentru care Grozav a refuzat jumătate de milion de la FC Zurich.

“Andone şi Deac sunt accidentaţi, iar Grozav nu are echipă. Ei au dat randament foarte bun şi sunt jucători foarte importanţi pentru echipa naţională. Eu l-am sfătuit pe Grozav să îşi găsească echipă. A avut o ofertă foarte bună din Elveţia, l-am sfătuit să accepte şi să joace în cupele europene, dar el a ales să mai aştepte”, a declarat Cosmin Contra

Contra, supărat pe Gicu Grozav!

FANATIK.RO a scris că Gicu Grozav a refuzat 500 de mii de euro pe an ca să stea acasă. Internaționalul român și-a închis conturile cu Bursaspor în această vară, iar în ultima perioadă el a refuzat mai multe oferte pe care le-a primit pe adresa sa.  Însă de aproximativ două luni fostul fotbalist al lui Bursa își caută echipă după ce a încheiat conturile cu formația din Turcia, iar în acest moment se află acasă la Alba Iulia și este liber de contract.

FANATIK.RO a aflat că jucătorul român nu a dus lipsă de oferte în ultima perioadă, iar una dintre propunerile concrete venite pe adresa sa a fost din Elveția de la FC Zurich. Dar cu toate că i s-a oferit un salariu de aproximativ 500.000 de euro pe an atacantul lui Cosmin Contra de la echipa națională a decis să nu dea curs propunerii respective.

Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre situația lui Gicu Grozav, Cornel Țălnar, unchiul acestuia, dar și fostul antrenor al lui Dinamo, ne-a vorbit despre viitorul nepotului său. “Gicu este bine și se află acasă la Alba Iulia. Și-a încheiat conturile cu Bursaspor în această vară, dar vreau să știți că nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp. A avut mai multe oferte din Grecia, iar o ofertă din Elveția pot să vă spun că era destul de bună din toate punctele de vedere. Gicu a fost dorit și de FC Zurich, dar a fost algerea lui să nu meargă să joace la această echipă. Oricum în trei-patru zile sper că se rezolvă situația lui Gicu, deoarece și el este conștient că trebuie să își găsească echipă cât mai repede ca să nu dispară din circuitul echipei naționale. Este conștient că selecționerul Cosmin Contra are încredere în el și nu vrea să îl dezamăgească”, a spus Țălnar.

Gicu Grozav a dat cu piciorul la 500.000 de euro ca să stea acasă.

Este de urmărit la ce echipă va ajunge în următoarele zile Gicu Grozav ținând cont că este greu de crezut ca acesta va alege o formație din Liga 1 Betano, după ce a refuzat oferta de la FC Zurich, cea care era foarte avatajoasă din punct de vedere financiar.

5 goluri a marcat Grozav pentru echipa națională