A intrat în vizorul lui Contra. “Îl vom urmări, naţionala suferă pe acea poziţie!”

Iuliana Spirache   
in Sport
12/01/2018, 19:29
A intrat în vizorul lui Contra. “Îl vom urmări, naţionala suferă pe acea poziţie!”

Paul Anton a fost vândut de FC Dinamo Bucureşti la Anji Makhachkala în schimbul sumei de 300.000 de euro, dar plecarea fotbalistului în vârstă de 26 de ani în Rusia este un pas înainte în cariera lui. 

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a vorbit despre decizia lui Paul Anton să plece de la FC Dinamo Bucureşti la Anji Makhachkala, iar “Guriţă” susţine că fostul căpitan din “Ştefan cel Mare” va rămâne în vederile sale pentru echipa naţională a României. 

Ce zice Cosmin Contra despre Paul Anton

“Pentru naţională este un pas înainte. Sper să se impună, să joace bine. Îl vom urmări şi pe el, sper să se impună ca titular şi, jucând într-un campionat puternic, sigur echipa naţională are de câştigat. Îl cunosc, este un jucător bun, mai ales că joac într-o poziţie în care echipa naţională suferă puţin. 

E de bun augur transferul lui la Anji. Am lucrat bine la Dinamo, a fost un om de bază, a marcat goluri, a fost constant unul dintre căpitanii echipei. Speră că va avea aceeaşi atitudine şi la Anji şi se va impune ca titular”, a spus Cosmin Contra, conform TV Telekom Sport.

Închide ×