Fotbal intern

„Contra-teroriştii” de la FCSB! Cum se distrează perlele lui Gigi Becali în cantonament. Foto

23.05.2020 | 15:04
Contrateroristii de la FCSB Cum se distreaza perlele lui Gigi Becali in cantonament Foto
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului nu se plictisesc în cantonament, iar Adrian Petre, Ionuț Panțîru, Darius Olaru, Iulian Cristea și Dennis Man, câteva dintre perlele lui Gigi Becali, au început să se joace „Counter-Strike”, joc video pe care și Denis Alibec îl adoră.

Perlele lui Gigi Becali se joacă în cantonament „Counter-Strike”

Într-un story pus de Adrian Petre pe Instagram, atacantul FCSB-ului venit în iarnă de la Esbjerg le-a dat tag și lui Ionuț Panțîru, Darius Olaru, Iulian Cristea și Dennis Man, la un meci de Counter-Strike.

ADVERTISEMENT

Counter-Strike este un joc video preferat de mulți fotbaliști precum Neymar, Pierre-Emerick Aubameyang sau Ousmanne Dembele, dar este preferat și de fotbaliștii români, Denis Alibec fiind cel mai cunoscut gamer din Liga 1.

Story-ul pus de Adrian Petre și distribuit de Ionuț Panțîru. Sursă foto: Instagram.com
Story-ul pus de Adrian Petre și distribuit de Ionuț Panțîru. Sursă foto: Instagram.com

Darius Olaru, nerăbdător înainte de CFR Cluj – FCSB

Darius Olaru vrea să se reia campionatul cât mai repede și visează la meciul cu CFR Cluj, care este decisiv pentru lupta la titlu: Va fi un pic ciudat, știm ce înseamnă pentru noi, spectatorii. Ne susțin și nu cred că ne va avantaja situația asta.

ADVERTISEMENT

De această dată, la meciul cu CFR, ne avantajează că jucăm fără spectatori. Jucăm la Cluj, va fi un meci decisiv. Ne vom pregăti bine, vom trata bine și sper să câștigăm acest meci”.

„Dacă vom câștiga acest meci, vom lua o poziție mult mai bună. Vom fi acolo”, a mai spus Darius Olaru pe contul de Facebook al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a continuat și mărturisește că fotbaliștii traversează o perioadă dificilă, dar încearcă să se adapteze cât mai bine, pentru a reveni cu forțe noi la reluarea campionatului.

„Este o perioadă foarte grea pentru toată lumea, ne antrenăm câte patru. Nu avem ce face, încercăm să ne antrenăm cât mai bine. Avem foarte multe antrenamente fizice, nu ne putem antrena cu mingea. Încercăm să ne adaptăm cât mai bine”, a spus Olaru.

ADVERTISEMENT