Fotbal intern

Contra, totul despre convocarea lui Ianis Hagi! “Cred că absenţa sa a făcut ca Ianis să fie chemat”

12.11.2018 | 16:57
Contra totul despre convocarea lui Ianis Hagi Cred ca absenta sa a facut ca Ianis sa fie chemat

Cosmin Contra a povestit totul despre convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională a României! Selecționerul a mărturisit că fiul lui Gheorghe Hagi a ajuns în cantonamentul tricolorilor după ce Constantin Budescu a devenit indisponibil. Contra a recunoscut totuși că se gândea să-l aducă pe mijlocașul Viitorului la națională indiferent de situația jucătorului arabilor de la Al Shabab.

“Ianis nu e chemat la naţionala de tineret sau la echipa mare datorită numelui. Ianis, în ultimul timp, atât la tineret, cât şi la club, a avut randament ridicat, consistenţă în joc şi goluri marcate. Şi cred că absenţa lui Budescu a făcut ca Ianis să fie convocat. Putea oricum şi dacă Budescu nu era accidentat să vină la acţiune. Mai mult emoţii pe Paşcanu decât pe Ianis, dar liniştit. I-am văzut ca toţi jucătorii, mai ales că sunt cinci jucători de la tineret care au făcut pasul la această acţiune”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport

Contra, totul despre convocarea lui Ianis Hagi! Ianis Hagi in meciul de fotbal intre reprezentativele U21 ale Romaniei si Liechtensteinului, din cadrul Preliminariilor CE 2019, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 16 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ianis Hagi a marcat două goluri pentru reprezentativa de tineret a României

Contra, totul despre convocarea lui Ianis Hagi!

FANATIK a anunțat în premieră convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională. Tricolorii vor juca ultimele două meciuri din Liga Națiunilor pe 17, respectiv 20 noiembrie. Lituania și Muntenegru sunt adversarele reprezentativei României. Trupa lui Cosmin Contra se află pe locul 3 în clasament. Șase puncte au adunat tricolorii după patru jocuri. O victorie și trei remize au adunat până în acest moment.

Ianis Hagi a început fotbalul la academia tatălui său, Viitorul. După doi ani de zile a trecut la Fiorentina, dar a prins numai două jocuri în tricoul formației de seniori a italienilor. A petrecut majoritatea timpului în reprezentativa de tineret și a fost răscumpărat de Gheorghe Hagi la începutul anului. După câteva prestații bune în tricoul Viitorului, Ianis Hagi a început să fie căutat din nou de impresari. Mai multe formații puternice din Europa și-au manifestat interesul pentru jucătorul naționalei de tineret.

  • 2 goluri a marcat Ianis Hagi pentru echipa națională de tineret