Nicio categorie

Contract blocat de United şi City: Andres Iniesta e în stand-by!

Imediat după ce au apărut probleme cu prelungirea contractului, Iniesta a atras atenţia echipelor din Manchester. United şi City au intrat pe fir şi au luat legătura cu spaniolul, potrivit Daily...
23.09.2013 | 11:39
Contract blocat de United şi City: Andres Iniesta e în stand-by!
ADVERTISEMENT

Imediat după ce au apărut probleme cu prelungirea contractului, Iniesta a atras atenţia echipelor din Manchester. United şi City au intrat pe fir şi au luat legătura cu spaniolul, potrivit Daily Star. Mijlocaşul Barcelonei refuză să semneze un nou contract, fiind nemulţumit de banii pe care i-au pus pe masă oficialii clubului catalan. Contractul lui Iniesta expiră pe 30 iunie 2015. David Moyes, tehnicianul celor de la United, l-a dorit pe Iniesta la Manchester în această vară, la pachet cu Fabregas, dar Tata Martino s-a opus unei astfel de tranzacţii.

Aceeaşi publicaţie britanică a mai ”aruncat” şi varianta ca Iniesta să ajungă la Bayern Munchen. Se ştie foarte bine relaţia bună dintre Guardiola şi mijlocaşul catalan şi nu ar fi exclusă o asemenea destinaţie pentru Iniesta.

United, City şi Bayern nu trebuie să aştepte neapărat vara lui 2015 pentru a-l achiziţiona pe Iniesta. În cazul în care Barcelona nu ajunge curînd la un acord cu jucătorul său, lucrurile s-ar putea răci între jucător şi club. Acest lucru ar putea însemna o posibilă vînzare a jucătorului pîna la expirarea contractului. Miza este una foarte mare: aproximativ 60.000.000 de euro, cît este valoarea de piaţă a lui Iniesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri