Fotbal intern

Contract de 150.000 de euro pentru Adi Mutu! Negocieri intense!

Managerul lui Dinamo se „antrenează” pentru a treia „finală” la altar. După Alexandra şi Consuelo, „titulară” va fi Sandra. Adrian Mutu joacă la 37 de ani într-unul dintre multele...
30.12.2016 | 00:03
Contract de 150000 de euro pentru Adi Mutu Negocieri intense

Managerul lui Dinamo se „antrenează” pentru a treia „finală” la altar. După Alexandra şi Consuelo, „titulară” va fi Sandra. Adrian Mutu joacă la 37 de ani într-unul dintre multele „meciuri” de iubire din viaţa sa, dar doar al treilea „oficial”.

Actuala „coechipieră” este Sandra Bachici de 22 de ani, fostă Miss România, cu care Adrian Mutu a „efectuat” un „cantonament” în Cuba la începutul anului, momentul culminant fiind o ceremonie pe plajă chiar pe 1 ianuarie, ziua de naştere a Sandrei, numită de unii „nuntă”, de alţii „logodnă”, iar de autorităţile române… nimic!

Aşa că acum, Sandra şi Adi plănuiesc să oficializeze cum se cuvine – lemnos stereotip! – relaţia lor de dragoste. Cununia civilă urma să aibă loc pe 10 decembrie, dar a trebuit să fie amînată pentru că Adi este… căsătorit! Oficial este încă însurat cu Consuelo. Pare incredibil, de vreme ce a divorţat de aceasta în Republica Dominicană. Numai că nu a primit încă de la instanţa din România actul care-l declară un bărbat liber. Astfel că, pînă la clarificarea acestui aspect, Adrian şi Sandra vor rămâne doar logodnici. Oricum, nunta, evident una ca-n poveşti, era programată să uimească Românica în vara viitoare.

Nu găseşte „sponsor”!

Aşa cum se cuvine – iarăşi stereotipul! Scuzaţi, dar se potriveşte… – unei vedete de calibrul „Briliantului”, interesul public pentru eveniment este mare, aşa că mirii aşteaptă „oferte” din partea televiziunilor pentru un contract ferm, cu opţiune de prelungire şi pentru… botez! Pretenţiile lui Adi au mai scăzut şi ele comparativ cu perioadele de la Chelsea sau Fiorentina, suma cerută pentru exclusivitatea drepturilor de televizare a momentului cînd va spune „DA” pentru a treia oară fiind de 150.000 de euro. Cam cît costă transmiterea live a unui meci important de fotbal. Sau cam cît plăteşte nea Gigi un contract bun la Steaua, nu este cazul lui Dinamo, unde manageriază chiar împricinatul…

Problema este că, deocamdată, nu a găsit nici o televiziune care să-i accepte pretenţiile, dar negocierile sînt intense. Este adevărat, pînă în vară mai este destul timp şi televiziunile vor probabil să sondeze cam ce impact ar putea avea asupra ratingului transmiterea în direct a „partidei” din faţa altarului…

Sandra prima dată, Adi a patra oară

Pînă atunci, Sandra şi Adi se „antrenează” să devină părinţi, ea pentru prima dată, el a patra oară, după Mario (14 ani) cu Alexandra Dinu, Maya Vega (7ani) şi Adriana Lea (9 ani) cu Consuelo Matos. Viitorul Mutu, testele au arătat deja sexul copilului, va veni pe lumea în luna mai a anului viitor. Tatăl Mutu s-a declarat „foarte fericit”, iar viitoarea doamnă Mutu a spus că „nu îmi doresc să fiu o mireasă cu burtică, aşa că vom face nunta după ce nasc. S-a întîmplat în vacanţa din august, am simţit încă înainte de a face testul de sarcină. Am vrut băiat şi sînt fericită că va fi băiat”. Cît despre Adi, numai de bine: „Îmi pregăteşte micul dejun aproape în fiecare dimineaţă. Îi place să gătească şi să orneze mîncarea. Sînt mîndră de el. Mă simt flatată cînd vin femeile la el doar pentru o poză. Am o relaţie excepţională şi cu mama lui, mamele noastre vorbesc des între ele. Totul decurge normal”.

„Sandra este însărcinată şi sîntem foarte fericiţi. În Cuba a fost o nuntă sentimentală pentru noi. A fost un moment emoţionant pentru mine. Nu sînt un bărbat violent, dar sînt un bărbat gelos. Îmi place să-mi protejez femeia. Facem nuntă în România, la vară. Ştiu ce greşeli am făcut în celelalte căsnicii şi nu o să le mai repet” (Adrian Mutu)

„M-a cerut de mai multe ori de soţie, dar prima oară după vreo 5-6 luni. Eram într-o rochiţă neagră ceea ce nu se cade când te căsătoreşti, dar eu nu ştiam nimic. De asta eram îmbrăcată aşa. A fost un moment copleşitor. Mi-au dat lacrimile. Cred că o să plîng şi în faţa preotului, la altar. Un astfel de moment este unic, trebuie trăit la intensitate maximă” (Sandra Bachici)

35 de goluri a înscris Adrian Mutu la echipa naţională, deţinînd recordul la egalitate cu Gică Hagi