Carousel hot news

Contract de NEREFUZAT pentru Steaua! PROIECTUL e pe 5 ani

Steaua ar fi trebuit să participe în această vară la un puternic patrulater organizat pe Arena Naţională de Thiess Holding şi Sportfive, la care trebuiau să mai participe Atletico Madrid, AS...
27.06.2014 | 16:18
Contract de NEREFUZAT pentru Steaua! PROIECTUL e pe 5 ani

Steaua ar fi trebuit să participe în această vară la un puternic patrulater organizat pe Arena Naţională de Thiess Holding şi Sportfive, la care trebuiau să mai participe Atletico Madrid, AS Roma şi Fenerbahce. Pînă la urmă, noul antrenor al “roş-albaştrilor”, Costel Gâlcă, a refuzat varianta din cauza programului competiţional încărcat şi totul a picat, însă lucrurile ar putea să se schimbe începînd cu vara lui 2015. Atunci, conform surselor FANATIK.RO, Steaua ar urma să înceapă un ciclu de cinci ani în care va participa la acest turneu amical, urmînd a se alege şi cu un profit consistent.

Vin doar cîştigătoare de Ligă!

Concret, în săptămînile următoare Adrian Thiess se va întîlni cu reprezentanţii Stelei pentru a pune pe tapet termenii înţelegerii şi pentru a parafa contractul. “Gigi Becali a fost înştiinţat despre idee şi pare încîntat. Conform contractului, în fiecare dintre cei cinci ani vor veni la Bucureşti trei echipe importante. Numele lor nu pot fi cunoscute decît cu cel mult patru, cinci luni înainte de eveniment, că aşa se face. Se va garanta conform contractului că vor veni doar foste cîştigătoare ale Ligii Campionilor sau Ligii Europa. Evident, interesul este să vină nume cît mai mari ca să atragă, să aducă profit. Pînă la urmă asta urmăresc organizatorii”, au declarat apropiaţii organizatorilor pentru FANATIK.RO.

Jumătate din încasări, în conturile Stelei

Mai mult, reţeta financiară pare să fie una excelentă pentru campionii României, acesta fiind de altfel principalul motiv pentru care steliştii sînt foarte tentaţi să pună semnătura pe contract. “Orice ar fi, Steaua rămîne un brand şi în mod cert va atrage mulţi suporteri la un astfel de eveniment. Organizatorii văd în Steaua partenerul ideal pentru acest proiect şi, conform înţelegerii, o bună parte din profit va intra în conturile echipei din Ghencea. Contractul e confidenţial, nu se ştiu detalii exacte, dar se vehiculează că aproximativ jumătate din ce iese la final va fi redirecţionat către Steaua”, au încheiat sursele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri