Fotbal intern

Contract fabulos! Un fost jucător de la Steaua a prins transferul vieţii

Un fost jucător al echipei Steaua Bucureşti a prins transferul vieţii, după ce a fost cedat de Gigi Bacali în vara anului 2016.
Autor: Vicentiu Dinescu | 10.01.2018 | 17:32
Contract fabulos! Un fost jucător de la Steaua a prins transferul vieţii

Mijlocaşul Doru Popadiuc s-a despărţit în această iarnă de FC Voluntari şi a semnat cu formatia Irtysh Pavlodar din Kazahstan. El a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Conform site-ului ziare.com, fostul jucător al Stelei va avea la Irtysh Pavlodar, locul patru în campionatul din Kazahstan, un salariu de 300.000 de euro pe an, de şase ori mai mare decât cel pe care îl avea la FC Voluntari.

Popadiuc a prins un contract bun la Steaua, dar nu a stat decât un sezon

Doru Popadiuc, care va împlini 23 de ani în februarie, a prins un contract foarte bun la Steaua în 2016, unde a venit de la Ceahlăul Piatra Neamţ, dar după un sezon a fost cedat la FC Voluntari. La gruparea ilfoveană a marcat 3 goluri în 31 de meciuri în sezonul precedent, iar în actuala stagiune a înscris o dată în 14 jocuri.

Fostul internaţional de tineret a jucat doar 4 meciuri la Steaua Bucureşti, două în campionat (56 de minute în total) şi două în Cupa Ligii României, în total 96 de minute în dubla manşă cu Astra Giurgiu din semifinalele competiţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!