Sport

Contractul fabulos oferit de Gigi Becali lui Vlad Chiricheş pentru revenirea la FCSB! Va fi cel mai bine plătit jucător din SuperLiga. Exclusiv

Vlad Chiricheş este unul dintre fundaşii centrali doriţi de Gigi Becali la FCSB. FANATIK a aflat contractul fabulos care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din România.
24.05.2023 | 18:45
Contractul fabulos oferit de Gigi Becali lui Vlad Chiriches pentru revenirea la FCSB Va fi cel mai bine platit jucator din SuperLiga Exclusiv
Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș nu mai vine la FCSB: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că printre jucătorii puşi pe liber de la FCSB se numără şi fundaşii centrali Joonas Tamm şi Iulian Cristea. Latifundiarul a anunţat că vrea să aducă fundaşi de echipa naţională în perioada de mercato.

Contractul fabulos oferit de Gigi Becali lui Vlad Chiricheş pentru revenirea la FCSB!

Iar unul dintre ei este chiar căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş. Aflat sub contract cu Cremonese, echipă care a retrogradat matematic în Serie B, fundaşul este curtat de Gigi Becali, care i-a făcut o ofertă fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, patronul FCSB i-a pregătit lui Chiricheş un salariu lunar de 30.000 de euro, la egalitate cu suma câştigată de Florinel Coman. În plus, experimentatul apărător va avea mai multe bonusuri de performanţă.

Poate câştiga 500.000 de euro pe sezon! Ce a solicitat fotbalistul

Vlad Chiricheş poate să ajungă la câştiguri anuale de 500.000 de euro la FCSB dacă îşi va îndeplini obiectivele de performanţă cu echipa, sumă fabuloasă pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Vlad Chiricheş a cerut două zile de gândire la oferta primită de la Gigi Becali, după care va da un răspuns. Fundaşul mai are un an de contract cu Cremonese, însă este posibil să plece liber după retrogradarea echipei.

Gigi Becali îi dă banderola de căpitan! Cerut la FCSB de naşul Pintilii

Gigi Becali i-a promis lui Vlad Chiricheş banderola de căpitan al echipei şi rolul de şef în vestiar. Din informaţiile noastre, omul care insistă la Gigi Becali pentru transferul lui Vlad Chiricheş este Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Între cei doi există o relaţie specială. Au fost coechipieri la Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii, FCSB şi la echipa naţională. Mihai Pintilii este şi naşul de cununie al lui Vlad Chiricheş.

Patronul celor de la FCSB a declarat la FANATIK SUPERLIGA că s-a hotărât să investească serios în perioada de mercato şi le promite suporterilor că FCSB va lua titlul în stagiunea viitoare:

ADVERTISEMENT

„Am avut o dilemă. Fac economii și micșorez salariile din club sau fac investiții. Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Niciodată nu am promis. E prima dat când fac promisiune publică.

Până acum mă lăudam, ziceam că facem și dregem. Nu o spun din răutate, ci din ambiție. Eu credeam că m-am detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că păcatul ăsta m-am prins tare.

“Trebuie să bag de 10 ori mai mult ca el. El a făcut din ceva bici”

Nu vreau să se interpreteze. E o ambiție. E o concurență frumoasă și prietenească cu Gică. El a spus că «Degeaba ai bani, dacă nu știi ce să faci cu ei». Nu e dușmănie. Dar hai să ne luptăm.

Eu nu pot să spun că mă pot compara cu el la fotbal. El face cu o sută de lei cât fac eu cu 500. Acum el pune o sută, eu pun o mie! Înainte nu conta diferența. Acum să vadă lumea.

El nu va putea face cu 150 ce voi face eu cu o mie! Trebuie să bag de 10 ori mai mult ca el. El a făcut din ceva bici. Nimeni nu poate ce face Hagi. Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16″, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Revenire după un deceniu la FCSB?! Becali l-a vândut cu 9,5 milioane de euro la Tottenham

Vlad Chiricheş se poate întoarce după un deceniu la FCSB. În 2013, Gigi Becali l-a vândut pe fundaş la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro. Chiar dacă a stat două sezoane în Anglia, nu s-a adaptat şi a făcut pasul în Serie A.

În 2015 a fost cumpărat de Napoli pentru 7 milioane de euro, iar apoi a evoluat la Sassuolo şi Cremonese, alături de care a retrogradat în Serie B, în acest sezon.

  • 33 de ani are Vlad Chiricheş
  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Chiricheş

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT