Fotbal intern

Contractul lui Jubal la FCSB! Becali: “Ne-am înţeles, miercuri vine la Bucureşti”

07.08.2018 | 20:44
Contractul lui Jubal la FCSB Becali Neam inteles miercuri vine la Bucuresti

Mihai Bălaşa are zilele numărate la FCSB, iar Gigi Becali a adus un fundaş central tocmai pentru a-l înlocui pe acesta. “Tremur când vine mingea la el”, spune Gigi, care nu mai vrea să aibă emoţii în defensivă şi l-a transferat pe Jubal Rocha Mendes Junior, un fotbalist brazilian care împlinește 25 de ani pe 29 august.

Cât va câştiga Jubal. Şeful de la FCSB a dezvăluit şi ce contract i-a făcut brazilianului care va semna în cursul zilei de miercuri, când este aşteptat să sosească la Bucureşti.

Contractul lui Jubal la FCSB

“Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau.

Vor şi ei impresarii, dar le-am dat, ce să fac. Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Nu mai aştept nimic, mâine vine jucătorul. Ei pleacă acum, sunt la aeroport”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Bălaşa trece pe linie moartă

Contractul lui Jubal la FCSB. Gigi Becali are un nou “client”. După ce au plecat trei fundaşi centrali în această vară de la “roş-albaştri”, Ionuţ Larie, Valerică Găman şi Artur Jorge, acum patronului de la FCSB i s-a pus pata pe Mihai Bălaşa, despre care crede că a dobândit un viciu şi de aceea nu mai joacă la potenţial. “Dică de abia aşteaptă să-i vină fundaş. Cum ajunge minga la Bălaşa tremur. O să ziceţi că-l desfiinţez eu pe Bălaşa. Dar eu te aduc şi îţi dublez salariul şi tu în loc să creşti, ce faci, scazi… Păi ori bei, ori fumezi, ori pierzi nopţi. Ori femei multe! Poate se uită la multe filme, e ceva! Ce perioadă proastă? Cum adică? Îl pun căpitan, îl fac, îl dublez salairul şi după aia ne nenoroceşti”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Gigi Becali a anunţat ce bani ia Jubal Junior în România, urmând ca acestuia să-i crească salariul progresiv.

Contractul lui Jubal la FCSB! Jucătorul din Brazilia, în timpul unui meci pentru Vitoria Guimaraes
Contractul lui Jubal la FCSB! Fundaşul brazilian va semna cu “roş-albaştrii”

Jubal a jucat de patru ori în naţionala U20 a Braziliei şi s-a născut în orăşelul Inhumas din statul Goias şi este foarte înalt, fiind un jucător aproape imbatabil în duelurile aeriene, având în vedere că măsoară 1.90 m.  Prima echipă la care a fost legitimat a fost Vila Nova, care este din statul Goias, după care a mai evoluat la Santos FC, Avai FC, Arouca şi Vitoria Guimaraes.

“Ne trebuie totuşi un fundaş central, altfel e belea mare. Marţi o să îlk avem şi pe fundaşul central. Nu vă pot spune de unde e. Mâine vine impresarul lui, marţi vine preşedintele clubului cu jucătorul. Dacă am spus că e jale dacă nu luăm fundaş, vă daţi seama… Bine, poate nenea Bălaşa dacă are concurenţă o să se trezească. I-am făcut salariul de la 8.000 la 15.000 de euro pentru că el creştea. Are o problemă, să vedem”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CSM Poli Iaşi 4-0.