Fotbal intern

Contractul lui Maqueda la CFR Cluj. Ce salariu va primi de la campioana României!

03.09.2018 | 18:43
Contractul lui Maqueda la CFR Cluj Ce salariu va primi de la campioana Romaniei

Contractul lui Maqueda la CFR Cluj. Tehnicianul spaniol a bătut palma cu Neluțu Varga după ce s-a înțeles cu acesta asupra tuturor detaliilor financiare.

Soarta lui Antonio Conceicao este pecetluită. După ce FANATIK.RO a prezentat imagini cu locul în care se afla luni dimineață  Jose Maqueda în Cluj, acum se mai așteaptă doar anunțul oficial  al despărțirii de tehnicianul portughez și preluarea echipei de către noul antrenor.

Contractul lui Maqueda la CFR Cluj. Ce salariu va primi de la campioana României!

FANATIK.RO a aflat și care este durata contractului antrenorului Antonio Maqueda, dar și ce salariu va încasa acesta de la Neluțu Varga. Astfel, tehnicianul spaniol va semna un angajament cu CFR Cluj pentru un an, cu drept de prelungire pe încă un an, iar salariul său va fi de 20.000 de euro pe lună. Însă principal său obiectiv va fi câștigarea campionatului în Liga 1 Betano

Tot în această seară este așteptat să se închidă și discuțiile cu Cornel Șfaițer și Daniel Stanciu, după ce fostul conducător al lui FC Botoșani a ajuns în Cluj, iar fostul manager general al lui Dinamo deja se afla de câteva zile în Gruia. Cei doi sunt doriți în conducerea ardelenilor de către Neluțu Varga.

Angajamentul lui Maqueda la CFR Cluj

Datele angajamentului lui Maqueda la CFR Cluj sunt bine stabilite, iar Neluțu Varga speră că tehnicianul spaniol o să reușească să câștige din nou titlul în Liga 1 Betano. Jose Maqueda are 49 de ani și a jucat timp de 5 ani la Real Madrid între 1988 şi 1993.

Tehnicianul iberic s-a născut  la Madrid şi a fost crescut de gruparea lui Real, Acesta este sută la sută un produs al Academiei celui mai titrat club din fotbalul mondial. Maqueda a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă din Spania. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui în 1988-1989. Jose Maqueda nu se va afla la prima sa experiență în România. Tehnicianul portughez a mailucrat la FC Vaslui atunci când i-a fost antrenor secund lui Lopez Caro. La vremea respectivă cei doi au fost plătiți de către Adrian Porumboiu.

În urmă cu câteva zile, Iuliu Mureșan a vorbit despre psobilie mutări de la CFR Cluj. “Nu știu dacă problema la CFR este la birou, ci în teren. Contează cum se implică jucătorii, cum se implică antrenorii, cum se pregătesc. Nu cred că trebuie să ne întărim la birou, ci la lot. Că nu joacă fotbal nici Stanciu, nici Sfaițer, nici eu. Nu cred că acolo e problema.

Nu e problema de management, altele sunt problemele la Cluj. Cât despre mine, eu am mai făcut un pas în spate și când a venit fosta conducere, și în lateral, am ajutat cu ce am putut, după care ei au plecat. Deci nu este nicio problemă să mă dau și acum de o parte dacă va fi cazul Totul este vorba doar să discutăm și să decidem ce este de făcut pentru binele echipei. Nimeni din Gruia nu este împăcat cu ideea că am fost eliminați de Dudelange. Ne doare pe toți acest lucru”, a spus oficialul din Gruia.