Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contradicții după transferul lui Pitu la Bordeaux, anunțat la Fanatik SuperLiga: “Va juca împotriva lui Messi!” / “Au răbdare să dea un gol după 70 de meciuri?” Video exclusiv

Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, anunțat în exclusivitate la Fanatik SuperLiga, a fost subiectul unor contre încinse.
24.01.2023 | 18:25
Contradictii dupa transferul lui Pitu la Bordeaux anuntat la Fanatik SuperLiga Va juca impotriva lui Messi  Au rabdare sa dea un gol dupa 70 de meciuri Video exclusiv
Contradicții la Fanatik SuperLiga după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a pierdut primul meci oficial al anului și a pierdut poziția de lider în favoarea CFR-ului, însă Gică Hagi continuă să mute pe piața transferuruilor. În direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Giovanni Becali a anunțat transferul bombă al lui Alexi Pitu (20 de ani) la Bordeaux. Dănuț Lupu și Robert Niță s-au contrat în privința viitoarei evoluții a tânărului fotbalist în a doua ligă de fotbal din Franța.

Dănuț Lupu și Robert Niță, contre la Fanatik SuperLiga după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Eu cred că va reuși”

Alexi Pitu, titular pentru Farul, în duelul cu CFR Cluj, încheiat 0-3 în favoarea campioanei României, s-a transferat la Bordeaux, locul doi în Ligue 2. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a semnat un contract valabil pe patru ani și jumătate în urma negocierilor care au durat până la patru dimineața, așa cum Giovanni Becali a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, invitat al celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, este de părere că Alexi Pitu va reuși în Franța, iar în sezonul următor va evolua împotriva lui Messi și Mbappe de la PSG. În acest moment, Bordeaux se află pe locul doi, promovabil, în Ligue 2, cu 33 de puncte în 19 partide, la nouă puncte de lider.

„Valoare are. Acum trebuie să demonstreze pentru că noi românii avem o problemă. Ultima generație. Vindem foarte mulți din ei, dar joacă foarte puțin și se întorc înapoi. Eu cred că va reuși. Eu cred că va juca”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță îl contrează pe Dănuț Lupu: „Vor avea răbdare cu Pitu să dea un gol după 70 de meciuri?”

Robert Niță, invitat permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, nu este de aceeași părere cu Dănuț Lupu, președintele CS Dinamo. Fostul fotbalist al Rapidului este de părere că francezii nu îl vor menaja pe Pitu și nu vor avea răbdarea necesară ca tânărul fotbalist crescut de Hagi să iasă în lumina reflectoarelor.

„E îmbucurător că Giovanni rămâne numărul 1, că face transferuri. Tu crezi că ăștia de la Bordeaux vor avea răbdare cu Pitu să dea un gol după 70 de meciuri, să marcheze primul gol? Păi atât i-a trebuit la Farul. Are 20 de ani, la 20 de ani și opt luni e înapoi (n.r. în România). În Liga 2 din Franța este agresivitate.

ADVERTISEMENT

70 de meciuri îl așteaptă. Când o să fie ăia plictisiți de așteptare, el o să aibă deja 40 de meciuri mai mult la Farul Constanța. Nu stă nimeni acolo și dacă plătea trei lei. Te duci, te-au băgat ăia și trebuie să dovedești primele etape. Se întâmplă cum s-a întâmplat cu Rareș Ilie. 

Te bagă ca să te vadă lumea, să mai vândă niște bilete în plus, să justifice investiția și te lasă patru etape. După alea patru etape vii puțin pe bancă. Mai ai două, trei etape să intri din postura de rezervă să faci ceva. Dacă nici în alea nu ai făcut nimic te duci în tribună. Din tribună, românul nostru se supără. O să zică ‘bă, ăștia au ceva cu mine’”, a fost comentariul lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mediator între Dănuț Lupu și Robert Niță

Horia Ivanovici, moderatul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a tras concluziile celor doi în privința viitoarelor apariții ale lui Pitu în tricoul lui Bordeaux. „Dănuț Lupu, care spune că Pitu în etapa a patra deja marchează și la anul va juca împotriva lui Messi și a lui Mbappe. 

Pariul lui Robert Niță, care spune că până marchează vor trece 70 de meciuri și până joacă în Ligue 1 se retrag Messi și Mbappe”, a spus Horia Ivanovici.

„Cred că până apucă să joace se lasă ăia doi. Jur”, a încheiat ironic Robert Niță. Giovanni Becali a dezvăluit că suma de transfer a lui Alexi Pitu se învârte în jurul a două milioane de euro, ulterior dezvăluind salariul pe care Pitu îl va încasa în Franța.

„El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000. Şi aşa mai departe”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT