Contre Burleanu-Lupescu: „Nu plătiţi, nu votaţi” / “Îi intimidează”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
20/03/2018, 17:43
Contre Burleanu-Lupescu: „Nu plătiţi, nu votaţi” / “Îi intimidează”

Cu mai puţin de o lună rămasă până la alegerile pentru preşedinţia FRF, actuala conducere ar fi informat afiliaţii care nu îşi vor plăti taxa de membru până pe data de 31 martie nu vor avea drept de vot în cadrul alegerilor de pe 18 aprilie. Înainte, aceasta nu era o condiţie de excludere, întrucat taxa putea fi achitată ulterior. Printre cluburile din diferitele eşaloane care nu au achitat suma până în acest moment s-ar număra mai multe entităţi care îl susţin pe Ionuţ Lupescu.

La auzul acestei veşti, fostul internaţional a reacţionat dur pe reţelele de socializare: „M-am convins şi cred că şi voi, că actuala conducere a FRF va face tot ce poate pentru a păstra puterea. Inclusiv intimidând votanţii în diverse forme sau împiedicandu-i pe unii să ajungă la vot. Fac un apel către toţi membrii afiliaţi să mai suporte încă puţin acest tratament şi să platească taxele, pentru a nu da naştere la astfel de situaţii şi pentru a nu permite actualei conduceri să manevreze şi astfel votul” , a spus Lupescu, pe facebook.

Mircea Sandu: „Le plătescu eu taxa!”

Fostul preşedinte FRF, Mircea Sandu, s-a arătat şi el scandalizat de situaţie: “Este incredibil! Am văzut ce vrea să facă Burleanu, să nu-i lase să voteze pe cei care n-au plătit taxa. Îi anunţ acum pe toţi. Le plătesc eu taxa celor care nu au bani. Să vină la mine, că le dau eu bani. Nu se poate aşa ceva! Pe vremea mea, dacă cineva nu avea bani, făcea o cerere şi amânam plata pentru 30 sau 60 de zile”, a spus Mircea Sandu, pentru gsp.ro.

Taxele anuale pentru membri afiliaţi sunt următoarele: 275 de euro pentru echipele din Liga 1, 120 de euro pentru echipele din Liga a 2-a, 80 de euro pentru echipele din Liga a 3-a şi 20 de euro la restul categoriilor.

Închide ×