Contre în DIRECT! Moraru: “De ce nu ai vrut să fii preşedinte la Rapid?”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
20/07/2016, 00:02
Contre în DIRECT! Moraru: “De ce nu ai vrut să fii preşedinte la Rapid?”

Daniel Niculae şi Valerii Moraru au avut un dialog la distanţă dur, cei doi avînd cîte un mesaj ironic la adresa celuilalt.

Jucătorul Astrei, care este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aprigi susţinători ai Rapidului, i-a pus patronului giuleştean cîteva întrebări, însă răspunsurile finanţatorului de la Rapid au fost evazive.

Mesajul lui Daniel Niculae: “Sînt foarte multe întrebări şi ştiu că vor fi foarte puţine răspunsuri. De ce nu aţi adus pe nimeni competent la club? De ce jucătorii care au venit la Rapid au fost aduşi de fiul dvs? Dacă mîine o să fie declarat falimentul clubului, o să mai dormiţi liniştit?”

Răspunsurile lui Moraru: “Daniel, am vrut să fii preşedintele echipei, dar ai refuzat. Pancu la fel! O să fie greu să dorm dacă o să intrăm în faliment. Eu am preluat un mort deja îngropat, eu doar încerc să îl ţin cu picioarele afară”

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×