News

Contre dure în PNL București după alcătuirea listelor pentru parlamentare. „Să nu mire dezastrul”

17.10.2020 | 12:12
Contre dure in PNL Bucuresti dupa alcatuirea listelor pentru parlamentare Sa nu mire dezastrul
ADVERTISEMENT

Contre dure în PNL București după alcătuirea listelor pentru parlamentare. Dacă PSD și USR au decis să meargă pe mâna oamenilor noi, liberalii au dat credit veteranilor din partid. Nu toată lumea a fost de acord cu această variantă.

Concret, pe locurile eligibile sunt Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Traila, Antonel Tanase, Sebastian Burduja, Cristian Bacanu, Pavel Popescu la Camere Deputatilor. La Senat au intrat în cursă Florin Citu, Sorin Campeanu, Monica Anisie.

ADVERTISEMENT

Pe lista propusă de Violeta Alexandru apare surprinzător pe locul 3, din partea Sectorului 2, Cristina Traila, în timp ce președintele filialei Monica Anisie este doar pe locul 3 la Senat

Scandal în filiala București a PNL-ului

Aceasta se afla dupa Sorin Campeanu, un nou venit in PNL, pretendent pentru postul de ministru intr-un viitor cabinet dupa alegeri. Mai mult de atât, niciun om propus de Ciprian Ciucu, primarul proaspat ales al Sectorului 6, nu a primit loc eligibil pe lista.

ADVERTISEMENT

”Organizațiile nu vor trage deloc că nu au de ce! Ne-au lăsat să stăm zile întregi să venim cu propuneri serioase de la sectoare și la ședința pe București și-au bătut joc de noi”, susține unul din liderii de filială de sector pentru știripesurse.ro sub protecția anonimatului.

Un liberal cu ani grei în partid spune că avem de-a face cu o distrugere sistematică a PNL din interior: ”Dacă te uiți pe listă… o să vezi oameni care nu aveau ce căuta!

ADVERTISEMENT

Noi vorbim de anticomunism și venim pe liste cu copiii torționarilor?! Ce caută Burduja acolo? Ce caută Trăilă? Ce caută Băcanu? Singurul lucru comun al celor trei e pupatul în fund zilnic al lui Orban”, a spus acesta.

”Dezastrul bate la ușă și ei sunt pe bairam. Sunt inconștienți și asta o să ne coste”, e de părere unul din influenții consilieri generali ai partidului.

ADVERTISEMENT

Un lider important al PNL Sector 6 susține că nimic nu o să îi facă pe el și pe colegii lui să lupte pentru partid în 6 decembrie din moment ce ”noi am  luptat din greu cu PSD-ul și am făcut performanță și pe liste apar numai oameni de la PNL Sector 1, acolo unde au pierdut rușinos la ultimele runde de alegeri. Halal meritocrație!”

”PSD propune doi medici foarte cunoscuți ca Rafila și Cercel și cine știe cu ce surprize mai vin zilele astea prin țarp, în timp ce noi propunem copii de comuniști, pupători de fund și traseiști notorii”, a mai spus și unul din membrii Cabinetului Orban sub protecția anonimatului

ADVERTISEMENT