News

Contre dure între Băsescu şi Voiculescu! Vezi replicile

Traian Băsescu a lansat, luni, de la Cotroceni, un atac la adresa preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, spunând că "e vai de steaua lui cu terenurile", anunţă romaniatv.net. Replica lui...
15.07.2014 | 08:07
Contre dure intre Basescu si Voiculescu Vezi replicile

Traian Băsescu a lansat, luni, de la Cotroceni, un atac la adresa preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, spunând că “e vai de steaua lui cu terenurile”, anunţă romaniatv.net. Replica lui Voiculescu nu a întârziat să apară: “O fi vorba de faptul că se apropie dezvăluiri importante despre relaţia sa cu Elena Udrea?!”

Traian Băsescu a fost întrebat, luni, la Cotroceni, în ce relaţii se află cu Marian Căpăţână care afirmă în unele înregistrări care au fost date publicităţii că are “o putere deosebită”.

“Doamna, are nevoie domnul Voiculescu de asta? Vedeti ca e vai de steaua lui cu terenurile. Va aduceti aminte, cat s-a suparat Antena ca familia mea a cumparat cu bani imprumutati de la banca un teren? Acum m-am lamurit de ce era suparat Voiculescu: pusese ochii si pe acest teren si vroia probabil sa-l arendeze cumva, nu numai cele 2000 de hectare pe care le are chiar langa terenul meu. M-am dumirit acum ca Voiculescu avea interese acolo”, a răspuns Băsescu.

Dan Voiculescu a reacţionat, pe blogul personal, la declaraţiile şefului statului.

“Dilema: de ce a evitat Basescu sa raspunda la intrebarea reporterului? O fi vorba de vizita la Bucuresti pe care Capatana spune ca a facut-o impreuna cu Mircea Basescu pentru „a duce banii”?! O fi vorba de incercarea lui Basescu de a ascunde modul in care si-a insusit terenul de la Nana?! (ancheta in curs de derulare). O fi vorba de frica lui Basescu de decizia CCR prin care aceasta a decis ca presedintele poate fi anchetat pentru toate actiunile sale, mai putin pentru declaratiile politice?! O fi vorba de faptul ca oameni curajosi au cerut Procurorului General deschiderea tuturor dosarelor lui Basescu care nu au legatura cu opiniile politice ale acestuia?! O fi vorba de frica de declaratiile celor care sunt in prezent in anchete (Omar Hayssam etc….)?!

O fi vorba de faptul ca a initiat si a hotarat in fapt cedarea unor sume fabuloase din datoriile unor tari straine catre poporul roman?! O fi vorba de faptul ca se apropie dezvaluiri importante despre relatia sa cu Elena Udrea?! O fi vorba de faptul ca se va demonstra ca a incasat sume importante, in nume personal, cu ocazia vanzarii flotei maritime a Romaniei?! O fi vorba de faptul ca fostii sai consilieri prezidentiali pe care, intr-un fel sau altul, i-a determinat sa-si dea demisia, vor incepe sa vorbeasca?!“, se întreabă Voiculescu.

Nu în ultimul rând, Voiculescu aminteşte de referendumul de demitere a lui Băsescu.

“O fi vorba, in ultimul rand, dar si cel mai important, ca ii este rusine de cei 7,4 milioane de romani care i-au cerut demisia si de faptul ca va face multi ani de inchisoare pentru tot ceea ce a facut in ultimii 20 de ani?!”, scrie Voiculescu.

SURSA: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!