Fotbal intern

Contre dure între Șumudică și Duckadam! „E la nivelul de breloc / I-a făcut Porumboiu toate schimbările”

Autor: Alexandru Năstase | 09.04.2019 | 15:40
Marius Șumudică i-a răspuns în termeni duri lui Helmuth Duckadam

Contre dure între Marius Șumudică și Helmuth Duckadam! Președintele de imagine al roș albaștrilor a povestit cum Adrian Porumboiu i-a făcut toate schimbările actualului antrenor al arabilor de la Al Shabab, pe vremea când acesta o pregătea pe FC Vaslui, apoi a venit rândul lui Șumudică să ia foc. Meciul invocat de Duckadam a avut loc acum 7 ani de zile și s-a terminat cu victoria moldovenilor, scor 3-1, în fața Stelei.

Contre dure între Șumudică și Duckadam!

Eu am fost în tribuna oficială la un meci cu FC Vaslui. Conduceam cu 1-0 la pauză şi a intrat domnul Porumboiu şi i-a spus lui Gigi: ‘Fac trei schimbări acum. Bag trei atacanţi acum. Ori pierd cu 4-0, ori câştig. Şi ne-au bătut cu 3-1’. Şumudică era antrenor. Haideţi să fim serioşi! Toţi patronii se implică la un moment dat. Credeţi că Paszkany nu s-a implicat? Se implica!, a declarat Helmuth Duckadam pentru Pro Sport Live.

Nu s-a lăsat prea mult timp așteptată replica antrenorului lui Al Shabab. M-am gândit mult dacă are sens să-i răspund, mai ales că suntem în Postul Paştelui. Din păcate, nu pot să tac pentru că mă deranjează mult! Una, două, domnul Duckadam mă atacă. Probabil că sunt bun, dar chiar aşa i-a terminat pe toţi în ţară pe care să-i atace? Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria!

Contre dure între Șumudică și Duckadam! Duckadam
Helmuth Duckadam a lansat un atac la adresa lui Marius Șumudică

Duckadam, „un breloc”

Dar acum, la cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit, eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. Pentru că asta este! I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac.În schimb îi transmit să-şi vadă de ale sale, să nu mă mai atace. Nu sunt vreun Capello, dar schimbările nu mi se fac. Eu vorbesc cu patronii, am relaţii ok, dar nu mi se dicteează în timpul meciului pe cine să scot, pe cine să bag.

Îi am martori pe Edi Iordănescu şi pe Daniel Stanciu, care erau lângă mine, că la meciul ăla le-am spus că-i bag pe Sburlea şi pe Stanciu la pauză şi schimb sistemul, trec în patru fundaşi. Iar Edi chiar s-a împotrivit. E Postul Paştelui, sunt convins că şi Edi, şi Daniel, dar şi domnul Porumboiu nu au cum să spună altceva. Eu am făcut schimbările!“, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

  • 3 este locul pe care îl ocupă echipa lui Marius Șumudică în liga din Arabia Saudită

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!