News

Cine s-a făcut de râs la inaugurarea magistralei Drumul Taberei. Contre, gafe și ode ca pe vremea lui Ceaușescu. Video

16.09.2020 | 11:41
Cine sa facut de ras la inaugurarea magistralei Drumul Taberei Contre gafe si ode ca pe vremea lui Ceausescu Video
ADVERTISEMENT

Contre, gafe și ode ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu la inaugurarea magistralei Drumul Taberei. Au trecut mai bine de 30 de ani de la Revoluția din 1989 însă clasa politică ne-a arătat că nu a învățat prea multe în tot acest timp. Singura diferența vizibilă față de perioada de tristă amintire este reprezentată de faptul că acum avem două tabere.

Doi poli de putere, două formațiuni politice gata să se sfâșie pentru fiecare panglică, centimetru de drum sau ușă de bloc renovată. Dezastrul Convenției Democratice a îngropat PNȚ-ul cu mulți ani în urmă și pe scenă au rămas PSD și PNL. Culmea, surate la un moment dat împotriva lui Traian Băsescu, cele două grupări se acuză acum reciproc și promit cu nemiluita alegătorilor.

ADVERTISEMENT

Și cam așa a fost și la inaugurarea celor șapte kilometri de tunel care formează Magistrala M5, prima construită de la zero după ce comuniștii au fost înlăturați. Cu toate televiziunile în direct, liberalii au făcut o adevărată baie de mulțime.

Cum a fost la inaugurarea magistralei Drumul Taberei

A lipsit fanfara militară, dar nu și gargara electorală. Președintele Klaus Iohannis și-a dat programul peste cap și a venit să se plimbe cu metroul prin Drumul Taberei. Este primul șef de stat care face acest lucru de la Nicolae Ceaușescu încoace. Evident, stânga politică nu a ratat momentul și a viralizat în mediul online un clip care face toți banii. Atenție! E nevoie de sunet!

ADVERTISEMENT

Cu sunet , vă rog !!! ???

Geplaatst door Viorel Stoica op Dinsdag 15 september 2020

Președintele Iohannis și-a lăudat guvernul, în timp ce magistrala a fost numită „spectaculoasă arhitectural”, de către ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

De asemenea, acesta a adăugat că alte şase staţii, până la Iancului, via Universitate, sunt în faza de licitaţie, iar Iohannis a completat că există „sume imense” de la Uniunea Europeană care ar putea fi investite în infrastructură, astfel să continue „îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti”. „Nu ne vom opri aici”, a declarat convins Orban.

ADVERTISEMENT

Așadar, discursurile de gală au fost scoase de la naftalină și praful șters de pe toate promisiunile. Campania electorală n-a mai lăsat loc de nimic și liberalii au vrut să acapareze total evenimentul.

De la inaugurare au lipsit social democrații. Neinvitați, aceștia s-au mulțumit cu reacții acide pe rețelele de socializare. Fără să fie înștiințat de glumele care se fac în continuare în mediul online despre durata construcției, Marcel Ciolacu nu a ezitat.

ADVERTISEMENT

Președintele interimar al PSD-ului a ținut să le dea peste nas liberalilor și să le aducă aminte că din cei 9 ani cât au trecut de la startul magistralei, șapte au fost la guvernare colegii lui. “9 ani, din care 7 ani au fost sub guvernarea PSD şi a terminat 95% din metrou. 7 ani din cei 9 au fost guvernările PSD, prim-miniştri ai PSD.

Un an a fost domnul Cioloş şi câteva luni a fost domnul Orban, care l-a însoţit ca prima doamnă pe domnul Klaus Iohannis”, a spus Ciolacu.

Declarația nu a scăpat netaxată pe Facebook. Mai mulți oameni i-au subliniat gafa și i-au transmis să fie mai atent în acuze. „Dacă tăceai, vorba aceea, nu erai politician” sau „Ai vorbit ca să spui ceva”, au fost câteva mesaje pe care le-a primit liderul partidului.

Ceva mai atentă, echipa de comunicare a Partidului Social Democrat a postat un mesaj pe Facebook în care a transmis că liberalii și președintele Klaus Iohannis au dat în funcțiune „un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate”.

Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte!Liberalii…

Geplaatst door Partidul Social Democrat op Dinsdag 15 september 2020

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte. Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupați cu alegerile anticipate!

După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcțiune un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai grețos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a șefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu. #Atât s-a putut!”, a scris PSD, pe Facebook.

La final, ca într-o ultimă zi de tabără când mai furi un sărut adolescentin, electoratul a aflat că poate circula gratis cu metroul. Până la ora 23.00. Apoi alegeri, apoi praf, indiferent de culoarea lui politică. Pentru că, vorba unora sau altora, atât s-a putut!

ADVERTISEMENT