Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct între Porumboiu și Vochin pe tema implicării lui Răzvan Burleanu în decizia de rejucare: “Fără șefu, nu se ia nicio decizie!” Video Exclusiv

Tema implicării lui Răzvan Burleanu în decizia de rejucare a meciului Sepsi - FC U Craiova 1948 a provocat contre între Adrian Porumboiu și Andrei Vochin.
10.03.2023 | 11:21
Contre in direct intre Porumboiu si Vochin pe tema implicarii lui Razvan Burleanu in decizia de rejucare Fara sefu nu se ia nicio decizie Video Exclusiv
Schimb de replici între Adrian Porumboiu și Andrei Vochin pe tema implicării lui Răzvan Burleanu în decizia de rejucare a meciului Sepsi - FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a decis rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948, întrerupt definitiv de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor Peluzei Sud 97. Adrian Porumboiu a comentat verdictul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a invocat implicarea lui Răzvan Burleanu în decizia Comisiei.

Adrian Porumboiu, convins că președintele FRF a fost implicat în decizia de rejucare a meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Pentru prima oară vorbesc la superlativ de Burleanu”

Adrian Porumboiu a comentat pe rând atât verdictul Comisiei de Recurs a FRF, cât și decizia istorică luată de Andrei Chivulete, care a întrerupt pentru prima oară un meci în România din cauza xenofobiei. Fostul arbitru român este ferm convins că Răzvan Burleanu a fost implicat în verdictul dat după apelul oltenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Pentru prima oară o să mă auziți că vorbesc la superlativ despre o comisie a FRF, chiar despre Burleanu, pentru că sub patronajul lui se află acestea. Este o decizie corectă, dreaptă și nici nu putea să fie altfel. Până la urmă fair-play-ul și ceea ce înseamnă desfășurarea unui joc este cel mai important lucru. 

Îl laud pe Răzvan Burleanu pentru această decizie. Este pentru prima oară când spun treaba asta. Ceva de sub el a început să miroasă a bine, nu miroase urât”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Contre în direct la FANATIK SUPERLIGA între Adrian Porumboiu și Andrei Vochin pe tema implicării lui Răzvan Burleanu în decizia de rejucare: „Îmi spuneți că acum s-a inventat mersul pe jos”

Ulterior, în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a avut loc un schimb de replici între Adrian Porumboiu și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este convins că șeful fotbalului din România nu s-a implicat în decizia momentului în fotbalul românesc.

Andrei Vochin: „Ce treabă are președintele Burleanu cu această decizie?”

Adrian Porumboiu: „Dacă tu mă întrebi treaba asta, Andrei, prefer să nu răspund. Știi foarte bine ce treabă are Răzvan Burleanu.”

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: „Păi tocmai pentru că știu foarte bine de-asta vă întreb. Până acum nu a avut vreo treabă cu deciziile Comisiei, cum n-a avut nici cu asta.”

A fost momentul în care Adrian Porumboiu și-a argumentat pe larg intenția. „E părerea ta și să o ții pentru tine, dar tot ce înseamnă președinți la Federație are treabă cu tot. Dacă îmi spuneți că s-a inventat acum mersul pe jos și nu am auzit de treaba asta, asta este.

ADVERTISEMENT

Tu știi ce știi, eu știu ce știu și eu știu ce s-a întâmplat de ani de zile în FRF și nu putea să se schimbe radical. Eu l-am felicitat pentru prima decizie care mi se pare corectă, pe care așa o apreciez eu”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Sunt convins că fără șef nu se întâmplă nimic”

„Sunt convins că fără șef nu se întâmplă nimic. În FRF, în țara asta, în lumea asta, fără șef nu se ia nicio decizie care ar fi contrată opiniei sau părerii unui alt președinte al altei federații. Eu vorbesc acum la general, dar referitor strict la președintele FRF sunt convins că așa se întâmplă.

S-a luat o decizie corectă. Putem să-i spunem binecuvântare pentru că a fost corectă. Normal că nu-i convine lui Andrei Vochin”, a mai spus Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În cele din urmă, disputa s-a încheiat într-o notă amuzantă

Adrian Porumboiu: „Am întâlnit și eu în viața mea și am avut mii și mii de colaboratori… Mi-aș fi dorit să fie de calitatea lui Andrei. Nu am ce să spun”.

Andrei Vochin: „V-o dau și eu frumos atunci: mi-aș fi dorit să aveți echipă de fotbal în prima ligă în perioada asta când suntem noi la Federație”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT