Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct la Fanatik SuperLiga după decizia Steaua vs FCSB. „Nu mai spuneți ‘a decis instanța’. Instanța nu știe ce e ăla palmares” Video exclusiv

Ciprian Marica, Cristi Costache și Ioana Cosma s-au contrat pe tema deciziei cu privire la războiul dintre Steaua și FCSB.
29.03.2023 | 13:22
Contre in direct la Fanatik SuperLiga dupa decizia Steaua vs FCSB Nu mai spuneti a decis instanta Instanta nu stie ce e ala palmares Video exclusiv
6 ani a durat procesul dintre FCSB și CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, Cristi Costache și Ioana Cosma au continuat dezbaterea cu privire la palmaresul Stelei la FANATIK SUPERLIGA

Ciprian Marica nu e surprins de decizia ÎCCJ: „Am văzut de-a lungul timpului că s-au dat 7 ani de pușcărie și au fost achitați”

Ciprian Marica, fostul jucător al FCSB, e dezgustat de procesul cu privire la palmaresul Stelei: „Nu știu dacă pe voi vă mai surprinde. Pe mine unul nu. Am văzut de-a lungul timpului că s-au dat șapte ani de pușcărie și au fost achitați. Nici măcar nu a existat fapta. Deci că a zis o instanță într-un fel și acum alta zice în alt fel nu mă miră deloc”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Acționarul minoritar al lui Farul subiliniază problemele sistemului juridic: „E ceva normal în România și nu trebuie să mai surprindă pe nimeni din păcate. Rămâne de văzut acum care vor fi consecințele. E clar totuși că e interpretabilă povestea asta cu palmaresul și poate fi în toate felurile”, a mai spus Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

Fostul internațional român e nemulțumit și de ce se întâmplă în Bănie: „Mă uitam ce se întâmplă și la Craiova… E greu, foarte greu să dai un verdict și să consideri de fapt că Steaua nu e Steaua, Craiova nu e aia, e cealaltă”. 

ADVERTISEMENT

Cristi Costache îl contrazice pe Ciprian Marica: „Nu e interpretabilă, e manipulabilă!”

Jurnalistul Cristi Costache nu a fost însă de acord cu Marica: „Ciprian, te contrazic. Nu e interpretabilă, e manipulabilă! Pentru că lucrurile sunt mai mult decât clare și îmi pare rău că din partea unui for sportiv, în speță Federația Română de Fotbal, n-a venit o clarificare potrivită și necesară. Eu mă duc să mă judec pentru un ofsaid în instanță? Te judeci pentru acționariat”.

Ioana Cosma a intervenit și ea în discuție, însă Cristi Costache a replicat iritat: „Palmaresul îl trage după ea echipa care l-a realizat. Adică eu dacă vreau acum vând jumate din palmaresul Stelei?! Cam așa e interpretabilă. Ăia cinci ani îi vinzi cuiva? Poate vrea să-i ia Dan Șucu. Asta e o tâmpenie absolută! Nu mai spuneți ‘a decis instanța’. Instanța nu știe ce e ăla palmares și noi îi întrebăm pe ei! În instanță decizi chestii economice. 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a ținut de asemenea să sublinieze un lucru cu privire la palmares, mai ales că a trecut prin asta și la preluarea lui Farul: „Palmaresul ăsta nu există. Nu poți să spui că aparține lui X sau lui Y, că nu e o hârtie care să ateste că tu ești continuatoarea. E doare recunoașterea suporterilor și a oamenilor că asta e echipa.

Bătaia asta pe palmares nu e pentru o hârtie care să ateste acest lucru. Nu există! Se luptă pentru o chestie care e doar recunoscută de oameni. N-are cum să vină o instanță să îți dea o hârtie că asta e Steaua”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT