Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct la Fanatik Superliga în privința Rapidului: “O dăm în matematică acum!?”. Reacția lui Robert Niță la posibila plecare a lui Mutu la o națională africană. Video exclusiv

Subiectul plecării lui Adrian Mutu pe banca unei naționale din Africa a stârnit contre în direct la FANATIK SUPERLIGA în privința Rapidului.
19.05.2023 | 11:37
Contre in direct la Fanatik Superliga in privinta Rapidului O dam in matematica acum Reactia lui Robert Nita la posibila plecare a lui Mutu la o nationala africana Video exclusiv
Contre în direct la FANATIK SUPERLIGA după posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Posibila plecare a lui Adrian Mutu pe banca naționalei Nigeriei a stârnit discuții contradictorii în privința Rapidului în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Presa din Africa scrie că „Briliantul” este favorit pe lista Federației de Fotbal din Nigeria, deși patronii Dan Șucu și Victor Angelescu au precizat că antrenorul are viitorul asigurat în Giulești.

Adrian Mutu, favorit să preia banca naționalei de fotbal a Nigeriei: „Poate s-o fi săturat să ceară jucători”

Galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Adrian Mutu, însă conducerea giuleștenilor a precizat că viitorul antrenorului pe banca „alb-vișinie” nu este pus în pericol. Totuși, presa din Nigeria scrie să „Briliantul” este favorit pentru a prelua banca selecționatei conduse până la finalul sezonului de Jose Peseiro.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare așa, dar știi cum e! Poate s-o fi săturat Mutu să aștepte și să tot ceară jucători”, a dezvăluit Horia Ivanovici. Ulterior, Alin Buzărin a pus în balanță faptul că Nigeria este o selecționată de valoare. Naționala de fotbal africană se află pe locul 40 în clasamentul FIFA.

„Naționala Nigeriei e o țară cu vreo 200 de milioane de locuitori. A fost Jose Peseiro (n.r. selecționer) până nu de mult. Păi, Osimhen, Chukwueze de la Villarreal, Iwobi. Are cotă. E Nigeria, e adevărat”, a spus și Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Contre la FANATIK SUPERLIGA în privința Rapidului: „Tu crezi că Mutu pleacă de unde i se promit transferuri?”

Robert Niță este de părere că Adrian Mutu nu va pleca sub nicio formă de la Rapid, mai ales că patronii clubului au promis întăriri de lot. Fostul fotbalist din Giulești i-a lăudat pe Cristi Săpunaru și Junior Morais, care și-au prelungit contractul cu giuleștenii, dar și pe Dragoș Grigore.

„Da, dar tot Nigeria e. Tu crezi că Adrian Mutu pleacă de la Rapid, unde i se promit transferuri? Balotelli a fost un fâs dat de presă ca să mai scrie și de Rapid, iar Săpunaru, Junior Morais și urmează Dragoș Grigore sunt trei dintre jucătorii cei mai constanți de la Rapid. Poate să aibă și 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Hai să terminăm cu ăștia care au 16 ani și joacă un meci, și îi facem Messi. Cei care joacă foarte bine și au peste 30 de ani sunt bătrâni. Să vedem randamentul”, a spus Robert Niță.

„Centenarul nu o să-l mai facă la 101 ani, ci pe la 107”

Alin Buzărin nu este convins de situația de la Rapid. Specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că giuleștenii au nevoie să cumpere jucători, nu să-i aducă liberi de contract. Jurnalistul a mărturisit că Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Junior Morais pot fi jucători de bază la o echipă clasată pe locul 6, ci nu la una care luptă pentru titlu.

ADVERTISEMENT

„Poate Rapid să ia campionatul dacă nu cumpără, nu să găsească liber niște jucători foarte buni? Este insuficientă investiția Rapidului. (n.r. Săpunaru, Grigore, Morais) Vor fi jucători de bază, dar nu într-o echipă care trage la titlu.

Dacă sunt jucători de bază, iar Rapid e pe 6, atunci nu contează. Atunci centenarul nu o să-l mai facă pe la 101 ani, ci pe la 107. La anul e obligatoriu titlul că vor să ia campionatul, nu?”, a spus Alin Buzărin.

„Acum o dăm în matematică iar. Lăsând vârsta la o parte, Săpunaru este între primii patru, cinci fundași centrali din România ca evoluție, nu ca vârstă”, a venit cu replica Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT