Sport

Contre în direct la tv între Helmuth Duckadam și Marius Lăcătuș! Totul a pornit de la întrebarea: „Care e adevărata Steaua?”

Helmuth Duckadam și Marius Lăcătuș s-au contrat în direct la TV când au fost întrebați despre care este „adevărata” Steaua.
22.02.2023 | 22:45
Contre in direct la tv intre Helmuth Duckadam si Marius Lacatus Totul a pornit de la intrebarea Care e adevarata Steaua
Contre în direct la tv între Helmuth Duckadam și Marius Lăcătuș. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este de părere că FCSB este de fapt adevărata Steaua, explicând motivul pentru care are această convingere, în timp ce Marius Lăcătuș consideră că formația din Liga a doua este continuatoarea celei care cucerea Liga Campionilor Europeni în 1986.

Contre în direct la tv între Helmuth Duckadam și Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș și Helmuth Duckadam s-au contrat în direct la TV pe tema „adevăratei” Steaua, fiecare dintre cei doi venind cu argumente pentru a-și susține părerea. „Pentru mine Steaua e Steaua. Clubul Armatei, din Liga 2”, a spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Steaua e cea care nu a retrogradat niciodată”, a spus Helmuth Duckadam. „Pentru mine Steaua e aia pentru care am jucat și câștigat atunci Cupa Campionilor Europeni. În ziua de azi e Steaua Armatei”, a spus și Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Pentru el e cel mai greu (N.r- Marius Lăcătuș), a fost de două ori antrenor la Steaua, a fost și președinte”, a fost intervenția lui Helmuth Duckadam care a încins spiritele în platoul TV, moment în care „Fiara” a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

„Hai să ne înțelegem!”

Marius Lăcătuș a explicat că el a antrenat Steaua, formație care juca în Ghencea și care purta numele Steaua, nu FCSB, motiv pentru care consideră că FCSB nu este Steaua: „Hai să ne înțelegem, una e să fie FCSB, alta e să fie Steaua.

Eu vorbesc de numele echipei. Eu am antrenat Steaua, cea care juca în Ghencea. Dacă nu ieșeau toate problemele astea la iveală probabil că rămânea așa. Din moment ce nu mai porți numele de Steaua înseamnă că nu ești Steaua.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă deranjează că fanii nu sunt prezenți… Ar trebui să fie mult mai prezenți, să informeze, să comunice.  E o situație… stau și mă pun în pielea jucătorilor și a antrenorului: pleci la drum și n-ai niciun obiectiv?! Eu le-am spus încă de când eram în Liga 4 că trebuie să găsim soluții”.

„E continuatoarea, care a evoluat în Europa și peste tot. La ora actuală UEFA o recunoaște ca o continuare e echipei din 1986. Mă refer strict la echipă care a continuat”, a replicat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Steaua e cea care a câștigat când jucam noi. Dar dacă ar fi să zic, e Steaua Armatei”, a spus și Gabi Balint. Clubul Sportiv al Armatei nu are nici în acest sezon dreptul de promovare în prima ligă, indiferent de locul pe care îl va ocupa la finalul campionatului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „1 solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT