ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Contre Balaj-Stoichiță: ”Nu vreau să fiu ceaușist” Discursul care a adormit un votant!

Autori: Andrei Trifan, Daniel Vlad, Traian Terzian | 18.04.2018 | 11:52
Contre Balaj-Stoichiță: ”Nu vreau să fiu ceaușist” Discursul care a adormit un votant!
Mihai Stoichiță în timpul alocuțiunii susținute în cadrul Comitetului Executiv al FRF

Doi dintre oamenii prezenți în sală la Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal pentru alegerea președintelui, Cristian Balaj și Mihai Stoichiță, s-au contrat, cei doi susținând candidați diferiți.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitrul, care acum este președintele AJF Maramureș, l-a contrat pe Mihai Stoichiță în momentul în care actualul Director Tehnic al FRF își susținea alocuțiunea în cadrul Comitetului Executiv. Balaj îl susține pe Ionuț Lupescu, în timp ce Stoichiță se află în tabăra lui Burleanu.

Contre între Balaj și Stoichiță la alegeri: ”Nu ne naștem inegali”

”Nu ne naștem inegali! Am fost numiți oameni de mâna a doua. Nu vreau să mă transform într-un ceaușist care să aibă mereu dreptate. Mâine, indiferent ce se va întâmpla, mă voi întâlni cu plăcere cu domnul Balaj sau cu domnul Geolgău. Așa e firesc, dar ideile sunt ale mele”, a spus Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a glumit și pe seama plecării lui Adrian Mutu din cadrul FRF: ”Sper ca Adi Mutu, care a trădat și a plecat, să reușească ce și-a propus”. Discursul Directorului Tehnic al FRF a stârnit zâmbete în sală, mai ales atunci când a vorbit despre fostul selecționer Christoph Daum: ”E un eșec pe care mi-l asum eu chiar dacă nu am fost aici când a fost numit Daum”. Mai mult, discursul lui Stoichiţă a “reuşit” să adoarmă un membru votant de la ligile inferioare, cei din jur dându-şi coate.

Nu aceeaşi impresie a avut-o şi Răzvan Burleanu, care s-a exprimat după ce Stoichiţă şi-a terminat discursul: “Sper că v-aţi descreţit frunţile cu discursul domnului Stoichiţă!”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!