Contre între Chipciu şi Stoica: “Nu sîntem prieteni!”

Oana Pascaru   
in Fotbal international
12/08/2016, 11:45
Contre între Chipciu şi Stoica: “Nu sîntem prieteni!”

Alexandru Chipciu, fostul elev al lui Laurenţiu Reghecampf, a declarat că este mulţumit că a semnat cu formaţia belgiană, Anderlecht.

Mai mult, internaţionalul român îi răspunde lui Alin Stoica după ce acesta a declarat că: “Le-am spus ziariştilor belgieni să nu creadă că Alexandru Chipciu e un jucător creativ, să nu aibă aşteptări să fie om de ultimă pasă, să nu îl compare cu Marc Degryse, cu mine, cu Enzo Scifo, cu Par Zetterberg, nu are cum să fie aşa ceva niciodată. E un jucător de bandă, vede direct poarta, însă nu fotbalist care să dea o pasă filtrantă.”

“Vreau să-mi fac un nume aici, dar nu mă compar cu Alin Stoica. Îl ştiu, dar nu sîntem prieteni. Cînd eram mic, el a fost considerat un mare talent. În ţara mea există multe tabloide, care au peste tot paparazzi. Aici, în Bruxelles, am fost să vizitez Grand Place şi nu m-a deranjat nimeni. Am aici anonimatul pe care nu-l aveam în România”, a declarat Chipciu.

Totodată,  fostul mijlocaş al Stelei a vorbit şi despre porecla sa dar şi despre vînătaia de la ochi.

“Rocky este o poreclă care datează din tinereţea mea. Eram foarte nervos şi iritat. Acum sînt mult mai calm. Ochiul meu vînat n-are nimic de-a face cu porecla mea. M-a lovit cu degetul în ochi un jucător advers”,  a precizat Chipciu.

Jucătorul a mai precizat că a rămas plăcut surprins de atitudinea suporterilor de la noua sa echipă: “Am jucat bine cu Rostov. Ştii ce m-a surprins? După eliminarea cu Rostov, fanii au cîntat în continuare. Ne-au aşteptat la cantonament. Am văzut steaguri româneşti. Cînd pierdeam cu Steaua, ne puteam aştepta orice de la fanii noştri. Campionatul din Belgia este foarte fizic şi îmi place asta. Fotbalul belgian este mai intens decît cel din România.”

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×