News

Contre între George Simion și un botoșănean! „Dacă veniți la conducere nimic nu o să faceți”

Contre între George Simion și un botoșănean! Bărbatul l-a contrazis serios pe politician și i-a transmis că nu va face prea multe când va ajunge la putere
23.01.2022 | 16:11
Contre intre George Simion si un botosanean Daca veniti la conducere nimic nu o sa faceti
ADVERTISEMENT

George Simion a fost primit cu brațele deschise la Botoșani, dar nu toată lumea a împărtășit entuziasmul. Liderul AUR a participat la un marș prin oraș.

Manifestarea nu a fost lipsită de incidente de tot felul. De-a lungul pelerinajului au existat coloane de mașini blocate, claxoane de susținere, dar și multe dezaprobare.

ADVERTISEMENT

Contre între George Simion și un bărbat din Botoșani!

N-au lipsit strigătele de simpatie, dar nici câte o înjurătură – două aruncate pe sub mustață. Zeci de oameni au venit să se plimbe alături de politician.

Un botoșănean nu s-a ferit din calea liderului AUR și l-a abordat destul de puternic. Acesta i-a transmis că nu crede că AUR va oferi altceva decât înaintașii săi, adică ”nimic”.

ADVERTISEMENT

Aproape imediat, George Simion i-a replicat bărbatului că este de partea lui Iohannis. A fost puternic contrazis de cetățeanul din Botoșani: ”Nu am treabă cu el, domnule!”.

”Păi l-ați votat de două ori!”, a ținut Simion să mai spună, dar bărbatul nu a ezitat o clipă. I-a spus direct tot ce crede despre politică.

ADVERTISEMENT

”Nu l-am votat niciodată (pe Iohannis, nota red.)! De la țărăniști, din 1996, eu nu am mai fost la vot. Știți ce de? Că nici ăia nu au făcut nimic. M-am lămurit cu toți.

După 30 de ani au distrus total, nu au făcut nimic. Eu vă promit dvs. că dacă o să veniți dvs. la conducere nimic nu o să faceți!”, i-a zis acesta lui Simion

ADVERTISEMENT

”Eu vă rog un singur lucru. Să vă gândiți pozitiv și să vă rugați pentru noi să nu eșuăm. Că și noi avem aceeași presiune: dacă ajungem la guvernare și dezamăgim, am dezamăgit tot poporul”, a simțit nevoia să adauge politicianul.

Mai mult decât atât, botoșăneanul i-a propus liderului AUR ca, peste patru ani, să se întâlnească în același loc.

”O să plătească și copiii dvs. datoriile pe care le-au făcut nenorociții. Nu o să faceți nici dvs. nimic cum nu a făcut nimeni nimic.

Dacă și dvs. o să faceți ca ceilalți, în 30 de ani… Eu peste patru ani o să mă întâlnesc cu dvs. aici, în locul acesta, să îmi spuneți dacă ați făcut ceva sau nu”, a mai zis bărbatul.

ADVERTISEMENT