Fotbal intern

Războiul dintre Mihai Stoica și Marcel Pușcaș, departe de a fi încheiat: ”Impostură și bădărănie”

22.02.2021 | 09:10
Razboiul dintre Mihai Stoica si Marcel Puscas departe de a fi incheiat Impostura si badaranie
ADVERTISEMENT

Transferul lui Ante Vukusic la FCSB a fost contestat vehement de fostul internațional Marcel Pușcaș, iar managerul general al roș-albaștrilor i-a răspuns în termeni duri.

Marcel Pușcaș, replică devastatoare pentru Mihai Stoica

UPDATE 22 FEBRUARIE ORA 09: 05 / Marcel Pușcaș, fostul președinte al clubului patronat de Gigi Becali, în perioada în care activa sub numele Steaua București, i-a dat o nouă replică actualului manager general al roș-albaștrilor, Meme Stoica. Cei doi au intrat într-un conflict după ce Pușcaș a ironzat ultimele transferuri realizate de FCSB. Meme Stoica, vizat și el de ironiile fostului candidat la șefia FRF, l-a atacat în stilul caracteristic, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fost jucător la Steaua și internațional al României, Marcel Pușcaș nu i-a rămas dator oficialului de la FCSB. Pușcaș a ales să-i răspundă tot în mediul online lui Mihai Stoica.

”Nu pot fi superior într-un domeniu în care nu concurez cu nimeni. N-am trăit și nu trăiesc din fotbal. Totodată, nu pot fi inferior nimănui din fotbalul românesc! Nu fac eforturi. Nici nu e greu. Cine și ce mă recomandă să vorbesc despre FCSB?

ADVERTISEMENT

Vreo 8 ani petrecuți în club, în trei ipostaze diferite, când nu curgea lapte și miere, vreo trei titluri și faptul că am privatizat secția de fotbal, pentru că așa era normal atunci, nu doar pentru ca azi unii să aibă serviciu fără a li se cere obținerea performanței. Sau, dacă nici astea nu convin, atunci mă pot mulțumi cu calitatea de suporter sau de colaborator media.

Unde este catedra mea în fotbal? Ea a fost, este și încă va mai fi, oriunde nu e nevoie de reprezentanți ai pupincurismului, imposturii și ai bădărăniei. Dacă vreți, ai compromisului penibil. Ea va fi mereu accesibilă tuturor celor care vor să dialogheze și să învețe.
Sunt foarte mulțumit să pot sta pe un fundament care să poată ține greutatea unui posibil palat decât pe cel al unei cutii de carton”,
a scris Marcel Pușcaș pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

RECOMANDĂRILE ȘI CATEDRA?
~ cred că despre mine e vorba~

Nu pot fi superior într-un domeniu în care nu concurez cu…

Publicată de Marcel Puscas pe Duminică, 21 februarie 2021

Marcel Pușcaș a ocupat funcția de președinte la FC Steaua București între 1996 și 1998, perioadă în care gruparea roș-albastră a câștigat două titluri, o Cupă și o Supercupă a României.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 21 februarie, ora 22:03 /

Propus de Mihai Stoica la roș-albaștri pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș, croatul a absentat în meciul cu Hermannstadt din cauza unei accidentări la mușchii aductori.

ADVERTISEMENT

Se pare că jucătorul adus din campionatul sloven a dezamăgit după numai câteva meciuri disputate, iar Gigi  Becali nu mai dorește să continue colaborarea cu el.

Ante Vukusic, motiv de scandal între MM Stoica și Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș l-a atacat direct pe MM Stoica pe tema transferului lui Ante Vukusic la FCSB, întrebându-se ce competențe au cei care l-au adus pe atacantul croat.

”Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și dacă l-a recomandat cineva ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic? Sau, doar ‘hai să-l vedem pe Vukusic’!”, a declarat Pușcaș la emisiunea Digi Sport Matinal.

Răspuns lui MM Stoica nu s-a lăsat așteptat și a venit pe rețelele de socializare. ”Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții.

Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?”, a scris oficialul liderului din Liga 1 pe contul de Facebook.

MM Stoica Marcel Pușcaș Ante Vukusic

Debutul lui Vukusic la FCSB  s-a petrecut în derby-ul cu Dinamo, din Liga 1, acolo unde introdus pe teren în repriza secundă, a avut o șansă importantă de gol lovind bara porții adverse. De atunci a mai evoluat Academica Clinceni, eliminarea cu Dinamo din Cupa României și câteva minute în victoria împotriva Chindiei Târgoviște.

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a lansat o ipoteză uluitoare despre situația lui Ante Vukusic, care nu poate da randament maxim pentru că nu este jucat de coechipieri.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 30,00 este cota pentru „scor corect 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT