Sport

Contre la tv pe marginea Stelei: „Îmi pare rău că nu se dă o lege“ versus „Sunt bani de la buget, e un sac fără fund“

Florin Răducioiu și Emil Grădinescu s-au contrat în privința dreptului de promovare al CSA Steaua, deși nici fostul atacant al lui Dinamo nu înțelege bine situația „roș-albaștrilor”.
23.08.2022 | 21:55
Contre la tv pe marginea Stelei Imi pare rau ca nu se da o lege versus Sunt bani de la buget e un sac fara fund
Contre la TV între Florin Răducioiu și Emil Grădinescu pe marginea Stelei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu este de părere că ar trebui să se dea o lege prin care echipele finanțate de stat să primească drept de promovare, în timp ce Emil Grădinescu a contestat vehement proiectul „roș-albaștrilor”.

Contre la TV între Florin Răducioiu și Emil Grădinescu pe marginea Stelei

Emil Grădinescu și Florin Răducioiu au avut un moment în care s-au contrat la TV, în privința dreptului de promovare al CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu – Nu vreau să-mi atrag antipatia suporterilor steliști, dar nu înțeleg. Ar trebui să înțeleagă cine conduce acest club, că eu nu pot înțelege… nu confundăm amatorismul cu profesionalismul. Fotbalul nu e o glumă!

Eu nu mai fac comentarii, pentru că a nu știu câta oară când vorbesc. Îmi pare rău că nu se face o asemenea lege, prin care echipele finanțate de stat să fie lăsate să joace. Cum e în Serbia, de exemplu…

ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu – Aici trebuie să te opresc, pentru că nu e ceva normal, suntem în Uniunea Europeană totuși!

Florin Răducioiu – Nu, nu, că nici eu nu înțeleg!

Emil Grădinescu – Sunt bani de la buget, nu interesează pe nimeni. E un sac fără fund! E stadionul care costă pe lună doar un milion de euro întreținerea.

ADVERTISEMENT

„E o galerie bine organizată, sunt cei 300-400 de băieți, care primesc nemeritat insulte și aici nu glumesc, ei își fac datoria, vin meci de meci, au o niște specialiști IT care interzic pe rețelele de socializare pe toți care își permit să spună ceva de rău de Clubul Sportiv ghilimele Steaua ghilimele, pentru că așa e denumirea”, a mai spus Emil Grădinescu, la TV OrangeSport.

CSA Steaua, înfrângere umilitoare pe teren propriu cu Csikszereda

Discuția dintre Emil Grădinescu și Florin Răducioiu a venit la scurt timp după ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua a pierdut umilitor pe teren propriu partida cu Csikszereda, scor 0-4.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost întrerupt pentru două minute la scorul de 0-3, mai precis în minutul 72, când suporterii de la Peluza Sud au avut mai multe scandări xenofobe la adresa adversarilor.

În cele din urmă meciul a fost reluat, iar trupa lui Daniel Oprița a mai primit încă un gol până la finalul confruntării. Totuși, fanii „roș-albaștrilor” i-au scandat numele antrenorului, iar acestea le-a răspuns cu un salut chiar în timpul prelungirilor partidei.

ADVERTISEMENT