Fotbal intern

Contre Omrani-Gnohere la vestiare. „N-ați avut două ocazii!”/„Ați stat pe jos!”

30.04.2018 | 01:25
Contre Omrani-Gnohere la vestiare. „N-ați avut două ocazii!”/„Ați stat pe jos!”
Omrani și Gnohere au „schimbat” contre în timpul și după terminarea meciului FCSB - CFR Cluj 1-1

Contre Omrani – Gnohere la vestiare după al patrulea egal 1-1 dintre FCSB și CFR Cluj. Cei doi francezi s-au îmbrățișat pe teren după fluierul final și au discutat aprins, dialog continuat și la vestiare.

Billel Omrani este o „țintă” pentru Gigi Becali, care susține că s-a înțeles deja cu atacantul francez, după cum a dezvăluit FANATIK.RO încă din decembrie 2017. Declarația sa a declanșat un conflict între Omrani și clubul din Gruia, care este în plină desfășurare, conflict relatat pe larg de FANATIK.RO în urmă cu numai câteva zile.

Contre Omrani – Gnohere. „N-ați avut două ocazii!” / „Ați stat numai pe jos!”

Revenind la meciul de aseară, de fapt în „culisele” sale, adică pe tunelul spre vestiare, acolo s-a derulat un schimb de replici savuroase între atacantul lui CFR Cluj și „Bizonul” lui FCSB, Harlem-Eddy Gnohere. Nemulțumit, evident, de rezultatul smuls de gazde în prelungiri, Omrani i-a spus conaționalului său „Bizon, n-ați avut două ocazii tot meciul, n-ați tras un șut până la gol!”.

Au dat declarații în franceză unor reporteri din țara lor

Gnohere l-a luat de după gât pe Omrani și i-a replicat râzând: „Hai, lasă, voi ați stat numai pe jos, tu în special, mi-era teamă că răcești!”. Apoi amândoi au dat interviuri în franceză unor reporteri veniți din Hexagon special pentru duelul lor direct.

Hop și Arla cu o „provocare”: „Data viitoare nu uitați să mai jucați și fotbal!”

În timp ce Gnohere încă mai răspundea întrebărilor „de acasă”, a apărut portarul lituanian al CFR-ului, Giedrius Arlauskis. Care nu l-a iertat pe atacantul FCSB-ului: „Bizon, du-te acasă! Și data viitoare nu uitați să mai jucați și fotbal!”. „Bizonul” a râs și și-a continuat declarațiile fărăr să-i dea nicio replică.

30 de ani a împlinit Harlem-Eddy Gnohere pe 21 februarie

2 ani mai are Gnohere contract cu FCSB

14 goluri a marcat Gnohere pentru FCSB în acest sezon, fiind, alături de George Țucudean, în fruntea golgheterilor din Liga 1 Betano

25 de ani va împlini Billel Omrani pe 2 iunie

7 goluri a marcat Billel Omrani pentru CFR Cluj în acest campionat

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri