Fotbal international

Contre Rio Ferdinand – Cristiano Ronaldo! “Messi e mai bun ca tine” / “Da, dar Messi nu arată aşa. Sunt atât de frumos!”

09.09.2018 | 19:34
Contre Rio Ferdinand  Cristiano Ronaldo Messi e mai bun ca tine  Da dar Messi nu arata asa Sunt atat de frumos

Au avut loc contre destul de serioase între Rio Ferdinand şi Cristiano Ronaldo după cum a scris Peter Crouch în autobiografia lui! Subiectul – nimeni altul decât Lionel Messi. Astfel, Crouch povesteşte în cartea lui un moment absolut incredibil, care s-a petrecut în vestiarul lui Manchester United. Rio Ferdinand i-a povestit atacantului de 37 de ani un episod senzaţional despre cum vede Ronaldo rivalitatea cu argentinianul

“Rio Ferdinand ne-a povestit cum stătea Ronaldo dezbrăcat în faţa oglinzii şi se admira. Spunea `wow, sunt atât de frumos`. Ceilalţi jucători încercau să îl enerveze spunându-i `Messi e mai bun ca tine`. El dădea din umeri şi zâmbea din nou, spunând `da, dar Messi nu arată aşa`”, a povestit Crouch.

Contre Rio Ferdinand - Cristiano Ronaldo! Ronaldo dezbrăcat sărbătorește un gol
Au avut loc contre destul de serioase între Rio Ferdinand şi Cristiano Ronaldo după cum a scris Peter Crouch în autobiografia lui!
Ziariştii din Spania spun că în anii de rivalitate pe care cei doi i-au avut în La Liga, câştig de cauză a avut Lionel Messi. Astfel, argentinianul  a marcat 471 de goluri în 476 de partide oficiale, în timp ce Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri. Nu se termină aici pentru că și la pasele de gol argentinianul e peste portughez, cu 177 de “assist-uri”, față de 117.
Până să vină la Real Madrid, Ronaldo bifase însă un Balon de Aur pe vremea când evolua la Manchester United. A mai luat alte patru alături de galactici, la fel ca și rivalul Messi pentru Barcelona. Şi mai există un capitol la care Messi îl bate pe Ronaldo  – cel al golurilor din El Clasico. Mai exact, cei doi au jucat câte 30 de derby-uri, însă Messi a marcat de 30 de ori, în timp ce Cristiano a înscris “doar” 18 goluri. În cele 30 de derby-uri, argentinianul se laudă și cu 11 pase de gol, față de doar una reușită de Ronaldo.

Cu toate acestea, Ronaldo are numai cuvinte de laudă pentru rivalul, Lionel Messi. Portughezul crede că totul este artificial creat.

”Toată lumea vorbește despre rivalitatea dintre mine și Lionel Messi. El se va bate pentru clubul lui și eu pentru al meu. Vedem la final cine va fi mai bun. Dar această rivalitate e artificial creată. Eu nu am rivalităţi cu jucătorii, nu face parte din etica mea. A fost o dispută foarte interesantă între noi, dar nu am văzut-o ca pe o rivalitate”, a spus Ronaldo, în conferința de presă de prezentare la Juventus.

Contre Rio Ferdinand - Cristiano Ronaldo! Ronaldo în echipamentul lui Juve
Au avut loc contre destul de serioase între Rio Ferdinand şi Cristiano Ronaldo după cum a scris Peter Crouch în autobiografia lui!

Dacă discuțiile din vestiarul lui Manchester sunt de mult uitate, încet, dar sigur și rivalitatea din La Liga devine istorie. Astfel, Lionel Messi a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo pentru prima dată de la plecarea portughezului de pe Santiago Bernabeu la campioana Italiei, Juventus Torino. Messi a declarat că nu și-a imaginat niciodată cum ar arăta campionatul Spaniei fără fostul atacant al rivalei Real Madrid, care este mult mai slabă în acest sezon.

“Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume, dar este evident că plecarea lui Ronaldo îi face mai slabi pe madrileni și o transformă pe Juventus într-una dintre favoritele la câștigarea UEFA Champions League”, a spus argentinianul.

Messi este conștient că Barcelona are o șansă uriașă să triumfe în competiții după plecarea lui Ronaldo, de aceea și-a propus obiective înalte. “Cred că e timpul să câştigăm din nou Champions League, pentru că au fost 3 ani la rând în care am fost eliminaţi în sferturile de finală. Probabil că ultima eliminare a fost şi cel mai greu de digerat, din cauza rezultatului (n.r. – 0-3 cu AS Roma, după 4-1 pe teren propriu) şi a modului în care s-a jucat meciul. Consider că trebuie să ne propunem asta. Avem o echipă extraordinară şi putem să o facem. Nu sunt doar vorbe, avem o echipă capabilă să lupte pentru câştigarea acestei competiţii”, a declarat Lionel Messi, care astfel a stabilit obiectivul Barcelonei pentru actualul sezon.

12 ani a jucat Rio Ferdinand la Manchester United