Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre Robert Niță – Dănuț Lupu despre “Nicolo Napoli la Craiova”: “Dacă duhovnicul tău e ultras, s-a rezolvat!” / “Nu are caracter!” Video exclusiv

Nicolo Napoli a fost numit antrenor la FC U Craiova pentru a noua oară. Revenirea tehnicianului italian pe banca oltenilor a fost subiect de dispută la Fanatik Superliga.
15.11.2022 | 15:48
Contre Robert Nita  Danut Lupu despre Nicolo Napoli la Craiova Daca duhovnicul tau e ultras sa rezolvat  Nu are caracter Video exclusiv
Robert Niță și Dănuț Lupu, contre pe tema revenirii lui Nicolo Napoli la FC U Craiova. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a vorbit despre variantele de antrenor pe care le are pentru banca lui FC U Craiova, în ediția de marți, 8 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul oltenilor a susținut că Napoli nu se afla pe listă, însă la o zi distanță antrenorul italian a revenit pentru a noua oară în Bănie.

„Nicolo Napoli la Craiova”, subiect de dispută între Robert Niță și Dănuț Lupu la Fanatik SuperLiga: „Dacă ai pașaport de Oltenia te întorci”

Alegerea lui Adrian Mititelu de a-l aduce pentru a noua oară la FC U Craiova pe Nicolo Napoli a surprins pe toată lumea. Subiectul a fost disputat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de Robert Niță, invitatul permanent al emisiunii și Dănuț Lupu, invitat în cadrul ediției de vineri, 11 noiembrie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„E treaba bună. Am văzut, referitor la ce se întâmplă, două condiții esențiale sunt să ai pașaport și să fii credincios. Dacă duhovnicul e ultraș te pune singur undeva, dacă ai și pașaport de Oltenia te întorci și a 12-a oară. Ai avut boomerang când erai mic? Îl aruncă, hop, vine înapoi. Îl aruncă cu dreapta, îl prinde cu stânga.

Stai că se întrerupe campionatul, poate l-a pus o etapă să-l probeze. Și când se întrerupe pentru echipa națională găsește unul mai bun. Ne spune domnul Mititelu, în direct la Fanatik Superliga, că vrea să găsească un antrenor de top.

ADVERTISEMENT

Niște argumente, vedeai că nu vrea să greșească omul, vrea să ia cea mai bună decizie, dar ea era acolo. Napoli a veni înot. Era cu soția pe iaht și a venit înot. Era la Slatina, era într-un hotel să nu-l recunoască lumea”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu, dialog cu Robert Niță pe tema revenirii lui Nicolo Napoli la FC U Craiova: „Tu ca antrenor, ce caracter ai?”

Dănuț Lupu, președintele CS Dinamo, a comparat situația oltenilor cu cea de la FCSB, care a rămas fără antrenor, informație dezvăluită în exclusivitate în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Invitat în cadrul emisiunii realizate de Horia Ivanovici, Dănuț Lupu a avut dialog cu Robert Niță pe tema „Nicolo Napoli la FC U Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Am impresia că la Craiova e la fel ca la FCSB. Patronii sunt și antrenori”, au fost cuvintele lui Dănuț Lupu.

Robert Niță: „Eu nu înțeleg. Îl dai afară de opt ori că nu e bun și îl aduci de nouă ori înapoi că e bun. Păi unde e?”

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Eu stau și mă întreb. Tu ca antrenor, ce caracter ai să te dea unu afară de opt ori și tu să vii înapoi”

Robert Niță: „Păi nu e vine lui Dane, dacă are pașaport, că zice domul Pușcaș că are atâtea meciuri, păi în altă parte nu a antrenat. El termină nasol, dar începutul e bun”.

Dănuț Lupu: „Dacă un om te dă de opt ori afară te întorci mereu? Înseamnă că nu ai caracter. Păi Roberte, mă cert cu tine de 8 ori și mă împac de 9? Gândește-te că antrenorii au niște clauze în contracte”, a fost dialogul dintre cei doi invitați ai emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Florin Gardoș, părere concretă despre alegerea lui Adrian Mititelu: „Vrei un antrenor care să te asculte”

Florin Gardoș, unul dintre invitații emisiuni FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a comentat, de asemenea, decizia lui Adrian Mititelu de a-l readuce pe Nicolo Napoli în Oltenia. Fostul fotbalist al FCSB-ului este convins că alegerea patronului oltenilor a venit pe fondul situației similare de la FCSB.

„Am fost în emisiune când a intrat Adrian Mititelu. Vorba lui Robert, venea cu niște argumente, zicea că vrea garanții. Și atunci când văd că vine din nou Napoli, care e primul gând?

Tu nu te-ai înțeles cu nimeni pentru că vrei un antrenor care să te asculte, cu care te-ai înțeles, doar ai lucrat de 8 ori și dacă nu ai găsit pe altcineva înseamnă că ești în situația de la FCSB. Vrei un antrenor care să te asculte și să poți lucra cu el în sensul ăsta. Altfel nu văd de ce nu ar fi ales orice altă variantă din lumea asta”, a declarat Florin Garoș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță a concluzionat. „Poate e un bun profesionist, eu nu contest calitățile de antrenor că a avut rezultate bunicele la Craiova. Situația în care e pus și clubul și patronul și în primul rând el, care vine a 9-a oară. D-aia suporteri sunt supărați, e normal”.

ADVERTISEMENT