Sport

Contre în direct la TV pe tema salariului încasat de Cristina Neagu: „Nu mai sunt investiții, sunt ajutoare sociale!”

Salariul încasat de Cristina Neagu a fost motiv pentru crearea unor contre în direct la TV, cu Daniel Pancu în prim-plan, luându-i apărarea sportivei.
17.01.2022 | 23:14
Contre in direct la TV pe tema salariului incasat de Cristina Neagu Nu mai sunt investitii sunt ajutoare sociale
ADVERTISEMENT

Radu Naum, Daniel Pancu, Gabi Balint și Remus Răureanu au avut un dialog aprins pe tema banilor publici investiți în sportul românesc.

Daniel Pancu este de părere că sportivii precum Cristina Neagu trebuie plătiți bine, pentru că reprezintă o mândrie pentru țară.

ADVERTISEMENT

Contre în direct la TV pe tema salariului încasat de Cristina Neagu

Contrele pe tema salariului câștigat de Cristina Neagu au fost în direct la TV, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport, în care toți invitații au dezbătut cu argumente pro și contra dacă sunt necesari banii publici pentru sportul românesc.

Daniel Pancu – Dacă am avea încă 10 de Cristina Neagu, ar trebui să fie plătite foarte bine… ce s-a făcut cu banii publici în ultimii ani de zile, că n-am văzut nicio investiție pe nicăieri?

ADVERTISEMENT

Radu Naum către Daniel Pancu – M-ai înnebunit cu Cristina Neagu. De trei ani, dragă prieteni, CSM București nu face performanță în Europa.

Radu Naum – Da, Cristina Neagu a fost cea mai bună din lume, dar aș vrea să văd dincolo de ea… că nu e neapărat vina ei, dar vreau să văd echipele la care joacă acești oameni, care sunt foarte bine plătiți, că fac performanțe.

ADVERTISEMENT

Remus Răureanu – Sunt ajutoare sociale, nu mai sunt investiții!

Gabi Balint – Performanța trebuie impusă drept condiție. Nu arunci banii și cheltuiești oricum, că nu contează pe ce loc termini… trebuie să se facă niște verificări.

Radu Naum – Dacă România ar fi constant în finale, semifinale an de an, dar câtă vreme nu sunt, nu trebuie să îți pui întrebări? Adică, exact ce spui tu, banii de la stat fără performanțe… ce facem?

ADVERTISEMENT

Gabi Balint – Trebuie cerută performanța!

Daniel Pancu – Atunci să se investească la copii și juniori.

Radu Naum – Ar fi o mișcare mai coerentă. Trebuie investiți undeva unde să funcționeze, pentru că dacă nu, nu știu unde ne mai regăsim.

Cristina Neagu, atacată de un fost campion mondial

Radu Voina a atacat-0 pe Cristina Neagu pentru că a refuzat să participe pentru România la Campionatului Mondial de handbal: „Eu cred că au vrut acum să oficializeze, pentru că în timpul Campionatului Mondial s-a anunțat că și-a prelugit Cristina Neagu contractul cu încă doi ani, deci se știa.

Prezentarea a fost modestă! E perioada sfârșitului de an și probabil că s-a primit un ordin să se facă un anunț oficial și s-a făcut ceva pe genunchi… o prezentare amatoare de un club care se vrea profesionist, dar prin ce face, demonstrează că mai e cale lungă”.

„Vina nu e a celui care cere, ci a celui care dă. Eu nu comentez… cunoscând lumea handbalului, cred că e puțin exagerat salariul, dar nu contează părerea mea.

Întotdeauna, de câțiva ani, suntem într-un eșec, dar mereu ni se promite că vom deveni din nou buni și de patru ani tot durează asta. Mi se pare amatorism!”, mai spunea Radu Voina la finalul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
EXPLODEAZA PREȚUL la RCA. Veste proastă pentru ȘOFERI de la 1 IULIE
EXPLODEAZA PREȚUL la RCA. Veste proastă pentru ȘOFERI de la 1 IULIE
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României