Sport

Contre în direct la TV pe tema salariului încasat de Cristina Neagu: „Nu mai sunt investiții, sunt ajutoare sociale!”

Salariul încasat de Cristina Neagu a fost motiv pentru crearea unor contre în direct la TV, cu Daniel Pancu în prim-plan, luându-i apărarea sportivei.
17.01.2022 | 23:14
Contre in direct la TV pe tema salariului incasat de Cristina Neagu Nu mai sunt investitii sunt ajutoare sociale
ADVERTISEMENT

Radu Naum, Daniel Pancu, Gabi Balint și Remus Răureanu au avut un dialog aprins pe tema banilor publici investiți în sportul românesc.

Daniel Pancu este de părere că sportivii precum Cristina Neagu trebuie plătiți bine, pentru că reprezintă o mândrie pentru țară.

ADVERTISEMENT

Contre în direct la TV pe tema salariului încasat de Cristina Neagu

Contrele pe tema salariului câștigat de Cristina Neagu au fost în direct la TV, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport, în care toți invitații au dezbătut cu argumente pro și contra dacă sunt necesari banii publici pentru sportul românesc.

Daniel Pancu – Dacă am avea încă 10 de Cristina Neagu, ar trebui să fie plătite foarte bine… ce s-a făcut cu banii publici în ultimii ani de zile, că n-am văzut nicio investiție pe nicăieri?

ADVERTISEMENT

Radu Naum către Daniel Pancu – M-ai înnebunit cu Cristina Neagu. De trei ani, dragă prieteni, CSM București nu face performanță în Europa.

Radu Naum – Da, Cristina Neagu a fost cea mai bună din lume, dar aș vrea să văd dincolo de ea… că nu e neapărat vina ei, dar vreau să văd echipele la care joacă acești oameni, care sunt foarte bine plătiți, că fac performanțe.

ADVERTISEMENT

Remus Răureanu – Sunt ajutoare sociale, nu mai sunt investiții!

Gabi Balint – Performanța trebuie impusă drept condiție. Nu arunci banii și cheltuiești oricum, că nu contează pe ce loc termini… trebuie să se facă niște verificări.

Radu Naum – Dacă România ar fi constant în finale, semifinale an de an, dar câtă vreme nu sunt, nu trebuie să îți pui întrebări? Adică, exact ce spui tu, banii de la stat fără performanțe… ce facem?

ADVERTISEMENT

Gabi Balint – Trebuie cerută performanța!

Daniel Pancu – Atunci să se investească la copii și juniori.

Radu Naum – Ar fi o mișcare mai coerentă. Trebuie investiți undeva unde să funcționeze, pentru că dacă nu, nu știu unde ne mai regăsim.

Cristina Neagu, atacată de un fost campion mondial

Radu Voina a atacat-0 pe Cristina Neagu pentru că a refuzat să participe pentru România la Campionatului Mondial de handbal: „Eu cred că au vrut acum să oficializeze, pentru că în timpul Campionatului Mondial s-a anunțat că și-a prelugit Cristina Neagu contractul cu încă doi ani, deci se știa.

Prezentarea a fost modestă! E perioada sfârșitului de an și probabil că s-a primit un ordin să se facă un anunț oficial și s-a făcut ceva pe genunchi… o prezentare amatoare de un club care se vrea profesionist, dar prin ce face, demonstrează că mai e cale lungă”.

„Vina nu e a celui care cere, ci a celui care dă. Eu nu comentez… cunoscând lumea handbalului, cred că e puțin exagerat salariul, dar nu contează părerea mea.

Întotdeauna, de câțiva ani, suntem într-un eșec, dar mereu ni se promite că vom deveni din nou buni și de patru ani tot durează asta. Mi se pare amatorism!”, mai spunea Radu Voina la finalul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT