Controale ANPC pe litoral. Mîncare expirată, într-un restaurant din Eforie Nord

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
15/08/2016, 08:36
Controale ANPC pe litoral. Mîncare expirată, într-un restaurant din Eforie Nord

Ciorbă alterată şi alimente expirate. Asta au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorului într-un restaurant din Eforie Nord.

Anunţul vine chiar de la directorul general al ANPC, Paul Anghel, care a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în acest sens.

“În bucătăria unui operator economic am găsit produse din carne şi preparate din carne fără elemente de identificare, expirate şi depozitate necorespunzător, ciorbă alterată şi multe alte abateri care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor. Acţiunea finalizată astăzi scoate în evidenţă maniera în care operatorii economici înţeleg să trateze consumatorii”, a scris acesta pe reţeaua de socializare.

SURSA: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×