ADVERTISEMENT
Hotnews

Controale DRASTICE în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

Ziua Îndrăgostiţilor, zi de pagubă pentru unii patroni din Centrul Vechi al Capitalei. În timp ce unele localuri au făcut bani frumoşi de pe urma clienţilor îndrăgostiţi, altele se...
Autor: Ionuţ Cataramă | 15.02.2015 | 10:11
Controale DRASTICE în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

Ziua Îndrăgostiţilor, zi de pagubă pentru unii patroni din Centrul Vechi al Capitalei. În timp ce unele localuri au făcut bani frumoşi de pe urma clienţilor îndrăgostiţi, altele se pregătesc de amenzi usturătoare. Inspectorii de la ANAF au făcut controale drastice în peste 80 de baruri şi restaurante.

ADVERTISEMENT

nspectorii antifraudă au luat la puricat încasările localurilor din Centrul Cechi. Toate sumele care au intrat în casele de marcat au fost verificate.

Dacă nu au emis bon fiscal pentru produsele vândute, comercianţii riscă amenzi de la 8.000 la 10.000 de lei, suspendarea activităţii pe trei luni, dar şi confiscarea sumelor în plus din casele de marcat.

ADVERTISEMENT

“Din informatiile noastre sunt destul de frecvente fraudele în Centrul Vechi si asta este si motivul pentru care ne aflam astazi aici”, a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt Direcţia Generală Antifraudă.

Vezi video AICI

ADVERTISEMENT

La acţiune au participat peste 230 de inspectori ai fiscului.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!