Control ANPC la Eforie Nord: inspectorii au descoperit alimente expirate şi ciorbă alterată

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 16:00
Control ANPC la Eforie Nord: inspectorii au descoperit alimente expirate şi ciorbă alterată

Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au efectuat, duminică, un control în staţiunea Eforie Nord, descoperind în bucătăria unui restaurant ciorbă alterată şi alimente expirate. Anunţul a fost făcut de Paul Anghel, director general în ANPC, pe pagina lui de Facebook.

„Astăzi (duminică, n.r.) a fost efectuat un control în staţiunea Eforie Nord, ocazie cu care în bucătaria unui operator economic am găsit ceea ce vedeţi în filmarea ataşată: produse din carne şi preparate din carne fără elemente de identificare, în afara datei durabilităţii minimale (expirate) şi depozitate necorespunzător, ciorbă alterată şi multe alte abateri care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a scris Paul Anghel, şeful Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din ANPC, pe pagina de Facebook. Oficialul a mai arătat că acţiunile ANPC au schimbat în bine lucrurile pe litoral în privinţa modului în care sunt trataţi consumatorii, chiar dacă nu foarte mult.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×