Fotbal intern

Control antidoping la CFR Cluj – FCSB! Care sunt cei patru jucători testaţi

14.04.2019 | 23:53
Control antidoping la CFR Cluj  FCSB Care sunt cei patru jucatori testati
ADVERTISEMENT

Preşedintele ANAD, Cristian Balaj, a cerut control antidoping la finalul meciului CFR Cluj – FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. În urmă cu câteva zile, fostul arbitru a anunțat că astfel de controale vor fi mai dese în fotbalul din România.

UPDATE, ora 23:55. FANATIK a aflat că la testul anti-doping de la Cluj au fost aleşi câte doi jucători de la fiecare echipă. Din formaţia FCSB, inspectorii ANAD i-au ales pe Dennis Man şi Filipe Teixeira, în timp ce de la CFR Cluj au fost testaţi Mario Camora şi Damjan Djokovic. Surpriza este că spre deosebire de alte controale anti doping unde cei testaţi sunt aleşi aleatoriu, de această dată inspectorii au nominalizat direct jucătorii.

ADVERTISEMENT

Control antidoping la CFR Cluj – FCSB

La finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB, câte doi jucători de la fiecare formație, casre vor fi stabiliți prin tragere la sorți, vor fi supuși unui control antidoping. Este pentru a treia oară de la începutul acestui play-off când șefii ANAD decid să trimită un om care să recolteze probe de la fotbaliști. Precedentele două cazuri din acest an le-au avut în prim-plan tot pe cele două echipe la întâlnirile FCSB – U Craiova și CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Vor fi mult mai multe controale doping decât înainte, intrăm în normalitate. Este şi motivul pentru care cei de la Agenţia Mondială Anti-Doping sunt alături de noi prin directorul pe Europa, Sebastien Gillot. De asemenea, vom avea multe controale şi la fotbal. În acest fel fotbalul intră şi el în normalitate. Am început să discutăm cu cei de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Liga Profesionistă de Fotbal, vom avea o colaborare corectă. Au cerut şi ei mai multe controale. Chiar pot să vă spun că înaintea meciului cu Suedia am fost prezenţi în cantonamentul naţionalei la solicitarea federaţiei, ceea ce este foarte bine”, anunța Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT