Fotbal intern

Control antidoping la finalul meciului Dinamo – FCSB. Ce jucători sunt testați

10.02.2021 | 23:26
Control antidoping la finalul meciului Dinamo  FCSB Ce jucatori sunt testati
ADVERTISEMENT

Agenția Națională Anti-Doping a decis să efectueze un control antidoping la finalul meciului Dinamo – FCSB, din optimile de finală ale Cupei României.

6 jucători testați anti-doping după Dinamo – FCSB 1-0

UPDATE 10 februarie, ora 23:22 / La finalul derby-ului Dinamo – FCSB 1-0, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj, a dezvăluit care sunt cei șase fotbaliști testați.

ADVERTISEMENT

„Colegii mi-au spus că l-au luat pe Tănase, care a fost controlat de curând. Ce au spus fanii lui Dinamo ca atac pentru ANAD au mințit. Acum s-au luat de la FCSB Tănase, Coman și Nedelcu, de la Dinamo s-a luat Fabbrini, Filip și Gueye”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.


ȘTIRE INIȚIALĂ 10 februarie, ora 21:18 /

Șase jucători de la Dinamo – FCSB vor face control antidoping

Un scandal pe această temă a ieșit și la partida de campionat dintre cele două formații de acum o săptămânii, fanii ”câinilor” cerând ca rivalii să fie testați.

ADVERTISEMENT

Cererea suporterilor dinamoviști l-au scos din sărite pe antrenorul secund al ”roș-albaștrilor”, Mihai Pintilii, care a făcut câteva afirmații foarte dure.

După toată acea tevatură de săptămâna trecută, comentatorul Emil Grădinescu a anunțat la postul Look Sport că ANAD va face un control antidoping la derby-ului Dinamo – FCSB din optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a dezvăluit că șase jucători trecuți pe foaia de joc, câte trei de la fiecare echipă, vor fi nevoiți să meargă la controlul antidoping. Aceștia vor fi stabiliți prin tragere la sorți.

Săptămâna trecută, după ce FCSB a câștigat în fața marii rivale, preparatorul fizic Thomas Neubert le-a răspuns ironic dinamoviștilor care i-au suspectat pe roș-albaștri de doping.

ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al “câinilor”, Marius Nicolae, a vorbit pemntru FANATIK despre acea divergență și s-a declarat mirat de faptul că au apărut în spațiul public informații că Dinamo a făcut o solicitare oficială pentru testarea anti-doping a celor de la FCSB, în condițiile în care clubul nu a avut nicio cerere în acest sens.

Dinamo și FCSB își dispută la această oră calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Față de meciul de campionat, tehnicianul Toni Petrea a schimbat aproape întreaga echipă de start, în primul ”11” mai regăsindu-se doar doi jucători.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB din Cupa României se joacă după cum ne-am obișnuit deja fără fani, dar la începutul meciului au apărut pe cer niște artificii care au putut să fie văzute și de fotbaliștii aflați pe teren.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 2,95 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT