ADVERTISEMENT
News

Control judiciar pentru interlopul Remus Rădoi! El este cel la care a apelat Poliția Română în cazul Caracal

Autor: Alexandru Năstase | 29.08.2020 | 10:02
Control judiciar pentru interlopul Remus Rădoi! El este cel la care a apelat Poliția Română în cazul Caracal
Remus Rădoi este acuzat de evaziune fiscală. Sursa foto - captură youtube

Control judiciar pentru interlopul Remus Rădoi. 60 de zile se află în această situație, el fiind acuzat de evaziune fiscală.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Tribunalul Dolj a respins propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Inițial, Remus Rădoi şi Ionuţ Tîrnă, din comuna Redea, judeţul Olt, au fost reţinuţi pentru evaziune fiscală şi folosirea cu rea-credinţă a creditului unei societăţi pentru a favoriza o altă societate.

ADVERTISEMENT

Interlopul Remus Rădoi se află sub control judiciar!

Vă readucem aminte că Remus Rădoi a fost implicat în cazul Caracal, el fiind cel la care Poliția Română a apelat pentru găsirea Alexandrei Măceșanu.

„Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, de 34 şi 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, cercetaţi într-o cauză aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi folosirea cu rea-credinţă a creditului unei societăţi pentru a favoriza o altă societate.

ADVERTISEMENT

În fapt, cei în cauză, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale specializată în activităţi de pază şi protecţie, în perioada ianuarie 2016-august 2019, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, (…)

(…) ar fi asigurat declararea şi înregistrarea în evidenţa contabilă de achiziţii nereale, de la mai multe societăţi furnizoare, în baza cărora a fost dedus nelegal TVA, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale în sumă de 245.937 de lei”, a informat IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Conform polițiștilor, în perioada 2018-2019, cei doi ar fi folosit resursele financiare ale societăţii într-un scop contrar intereselor acesteia.

Au făcut lucrul acesta pentru a favoriza o altă societate pe care o administrau, producând astfel un prejudiciu de 459.735 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu interesant este acela că la finalul anului trecut, Remus Rădoi a depus o plângere împotriva lui Alexandru Cumpănașu.

Acesta a solicitat unchiul Alexandrei să fie cercetat pentru inducerea în eroare a anchetatorilor pentru a obține capital electoral și tăinuirea de informații.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!