Fotbal international

Controversă uriaşă după eliminarea Portugaliei de la CM 2022! Pepe şi Bruno Fernandes, acuze grave: “Pot să-i dea deja trofeul Argentinei”

Eliminarea Portugaliei de la Campionatul Mondial 2022 a născut o controversă uriaşă. Pepe şi Bruno Fernandes acuză FIFA că ajută Argentina.
10.12.2022 | 21:20
Controversa uriasa dupa eliminarea Portugaliei de la CM 2022 Pepe si Bruno Fernandes acuze grave Pot sai dea deja trofeul Argentinei
Pepe a atact arbitrajul lui Facundo Tello după Maroc - Portugalia 1-0
ADVERTISEMENT

Visul Portugaliei de a câştiga Campionatul Mondial s-a încheiat în sferturile de finală, după 0-1 cu Maroc. La finalul partidei, Pepe şi Bruno Fernandes au lansat acuzaţii grave la adresa FIFA, după ce meciul a fost arbitrat de o brigadă din Argentina.

Pepe şi Bruno Fernandes au lansat acuze grave după eliminarea Portugaliei

Facundo Tello a arbitrat meciul Maroc – Portugalia 1-0, iar Pepe şi Bruno Fernandes au susţinut că argentinianul i-a defavorizat în timpul partidei. Fostul fundaş al lui Real Madrid a făcut referire la răbufnirea lui Lionel Messi, de la finalul sfertului dintre Argentina şi Olanda.

ADVERTISEMENT

“Este inadmisibil ca un argentinian să ne fluiere astăzi, având în vedere ce s-a întâmplat ieri, cu Messi plângându-se de aceeași nemulțumire. Pot să-i dea deja trofeul Argentinei”, a declarat Pepe.

Bruno Fernandes s-a plâns de arbitrajul lui Facundo Tello şi a susţinut că i-a fost refuzat un penalty în timpul primei reprize. La rândul său, jucătorul lui Manchester United a dat de înţeles că ar exista o conspiraţie.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă vor să-i dea Cupa Argentinei. Nu mă interesează, o să spun ce am de zis. Este foarte ciudat ca la jocul nostru să fie delegat un arbitru dintr-o țară care încă se află în competiție.

Arbitrii de la meciul nostru nu sunt obișnuiți cu Liga Campionilor. Clar au înclinat terenul împotriva noastră pentru că în prima repriză mi-au refuzat un penalty clar”, a continuat Bruno Fernandes.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Lionel Messi după Olanda – Argentina

La finalul meciului Olanda – Argentina, Lionel Messi a lansat un atac la adresa lui Antonio Mateu Lahoz. Starul “pumelor” acuza că arbitrul spaniol nu şi-a dorit ca sud-americanii să se califice în semifinale.

“Simt multă furie, cred că au vrut să nu ne calificăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj pentru că imediat poţi fi sancţionat. Ne-a fost teamă înaintea meciului, când am aflat cine ne arbitrează. Nu poate fi pus un arbitru care nu este la înălţime într-un astfel de meci”, a fost declaraţia lui Lionel Messi la care făcea referire Pepe.

ADVERTISEMENT

Argentinienii au fost nemulţumiţi de faptul că Antonio Mateu Lahoz a acordat 10 minute de prelungiri în a doua repriză, decizie care a ajutat Olanda să egaleze Argentina. În minutul 90+11, când “pumele” conduceau cu 2-1, Wout Weghorst a reuşit să înscrie golul care a trimis meciul în prelungiri. Până la urmă, sud-americanii au reuşit să obţină calificarea la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT
Tags: