News

Controversatul Bebe Strungaru a vorbit despre implicarea lui în disparițiile de la Caracal: „Nu l-am văzut niciodată pe Gheorghe Dincă”

01.09.2019 | 11:30
Controversatul Bebe Strungaru a vorbit despre implicarea lui in disparitiile de la Caracal Nu lam vazut niciodata pe Gheorghe Dinca

Conversatul Bebe Strungaru (Sebastian Sandu pe numele său) a vorbit despre disparițiile de la Caracal, după ce o martoră sub acoperire a spus că acesta e tovarăș cu Gheorghe Dincă, de la care cumpăra fete minore pentru diferite servicii sexuale. Acesta a declarat într-un interviu pentru postul de știri România TV că nu l-a văzut niciodată pe Gheorghe Dincă, deci nu îl cunoaște.

Bebe Strungaru dă cărțile pe față în cazul Caracal

Bebe Strungaru neagă că l-ar fi sunat pe bunicul Luizei Melencu, așa cum s-a speculat în ultima lună. Strungaru este acuzat că lua fete de la Dincă în anul 2014, însă niciuna dintre aceste acuzații nu a fost confirmată de afaceristul din Caracal. Sandu ar fi fost clientul unei rețele de prostituție, dosar în urma căruia Tribunalul Olt i-a dat 8 luni de închisoare cu suspendare.

Pornind de la acest fapt numele lui Sandu a fost legat automat de Dincă și de crimele sale. Cu toate că are un istoric cel puțin dubios, afaceristul de la Strungărie nu recunoaște că l-ar ști pe Gheorghe Dincă.

Bebe Strungaru
Sebastian Sandu spune că nu îi cunoaște pe Dincă și nici pe bunicul Luizei. Sursa foto: România TV

„Pe bunicul Luizei nu îl cunosc”

„Nu l-am văzut niciodată pe Gheorghe Dincă, nu am vorbit niciodată şi nu am avut nevoie niciodată de dumnealui. Eu am 63 de ani şi dumnealui 66. Eu am făcut şcoala profesională de Strungărie, la Severin. Dumnealui nu ştiu ce a făcut, dar în niciun caz nu am avut cum să ne întâlnim. Nu l-am cunoscut. Nu îl ştiam nici din vedere. Nu auzisem de el până acum. Nu m-a interesat”, a declarat Bebe Strungaru pentru postul de televiziune.

„Pe bunicul Luizei nu l-am văzut niciodată, nici nu-l cunosc, numărul de telefon nu îl știu, iar numărul meu este la vedere. Având o firma, este trecut pe firma la stradă. Poate fi luat numărul de acolo. Este afișat. Se poate confirma după desfășurător”, a mai spus Sandu.