Life

Controverse înainte de finala Mireasa 4: „Cei din producție vor da premiul Anei și lui Alexandru”

Apar controverse uriașe înainte de finala celui de-al patrulea sezon al reality-show-ului Mireasa de la Antena 1. Unii fani cred că producătorii au stabilit deja marii câștigători.
18.12.2021 | 12:20
Controverse inainte de finala Mireasa 4 Cei din productie vor da premiul Anei si lui Alexandru
ADVERTISEMENT

Nicio finală Mireasa fără vociferări! În fiecare sezon, o parte a telespectatorilor fideli ai emisiunii contestă mereu poza de final a competiției.

Și în acest sezon, se pare că telespectatorii au deja niște preferați clari, doar că se plâng că aceștia nu se regăsesc mai niciodată și în topul voturilor afișat pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, Ela și Petrică sunt cei mai votați, însă realitatea nu coincide cu preferințele celor care comentează în mediul online.

Se întâmplă de multe ori ca oamenii care comentează în mediul online să nu voteze, fapt pentru care pot exista diferențe între topurile de pe Facebook și cele reale, alcătuit în urma voturilor prin SMS.

ADVERTISEMENT

Ela și Petrică, preferați pe grupurile dedicate emisiunii Mireasa

Finala concursului de la Antenă are loc pe 19 decembrie. Patru cupluri se luptă pentru marele premiu de 40.000 de euro.

Ela și Petrică, Ana și Alexandru, Marius și Mariu și Ion și Raluca vor încheia cel mai scurt sezon de până acum, mâine.

ADVERTISEMENT

Pe unul din cele mai urmărite grupuri Mireasa de pe Facebook, Ela și Petrică sunt favoriți, urmați de Ion și Raluca.

Doar că… fanii reality-show-ului au ceva de comentat și de această dată. Mulți sunt convinși că producătorii vor face tot posibilul ca marii câștigători să fie Ana și Alex.

ADVERTISEMENT

„Noi plătim ca proștii și câștigă cine vor ei”

„Sondajele arată Petrică și Ela, dar la staff nu au fost nici măcar în top!; Degeaba votăm noi. Petrică și Ela nu vor câștiga. Cei din producție vor da premiul Anei și lui Alexandru; Dumnezeu să-i binecuvânteze pe Petrică și Ela! Este cel mai real cuplu; 

Sunt convinsă că vor câștiga cine va vrea producția. Se vede ce manevre a făcut Ion. Noi plătim ca proștii și câștigă cine vor ei”, sunt câteva dintre sutele de comentarii ale fanilor Mireasa.

Sezonul anterior al concursului a fost câștigat de Maria și Liviu, care la câteva luni au divorțat. Cei doi au pierdut, în cele din urmă, marele premiu, având în vedere că nu a durat căsnicia lor.

Maria a încercat până în ultima clipă să salveze relația, însă Liviu nu a mai vrut să audă de ea. Despărțirea dintre cei doi a fost una cu totul neașteptată.

 

ADVERTISEMENT