Life

Controversele nunții dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker. Le-a cântat Andrea Bocelli, însă altceva a atras atenția

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut o a treia ceremonie de căsătorie, într-un peisaj de vis, în Portofino, Italia. Detaliile care au ieșit în evidență în timpul evenimentul spectaculos.
24.05.2022 | 13:56
Controversele nuntii dintre Kourtney Kardashian si Travis Barker Lea cantat Andrea Bocelli insa altceva a atras atentia
Kourtney Kardashian au avut o nuntă spectaculoasă, dar controversată. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc, cu siguranță, o poveste incredibilă de dragoste. S-au căsătorit de nu mai puțin de trei ori în ultimele luni. Prima ceremonie a fost mai mult o glumă, în Las Vegas, și a fost oficiată de cineva costumat în Elvis Presley. A urmat apoi cununia civilă din Santa Barbara, iar acum au spus marele „Da” în fața unui preot, într-un peisaj de vis, în Italia.

Kourtney Kardashian și Travis Barker, dansul mirilor pe muzica lui Andrea Bocelli

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut primul lor dans în calitate de soț și soție în timp ce pe fundal le cânta una dintre cele mai apreciate voci ale lumii, Andrea Bocelli.

ADVERTISEMENT

Tenorul italian i-a bucurat pe cei doi îndrăgostiți și pe invitații lor cu o versiune a piesei Can’t Help Falling in Love. Totodată, la eveniment a cântat și fiul marelui artist, Matteo.

Bineînțeles, în timpul dansului, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au sărutat pasional, lucru deloc de mirare ținând cont de dovezile de afecțiune pe care le afișează constant în public.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge la moșia Dolce & Gabbana din Portofino, cuplul și invitații au făcut o plimbare cu barca. Petrecerea a avut loc la Castelul Brown, ce datează din secolul al XIII-lea.

La nuntă au fost invitați doar cei mai apropiați prieteni și familia, însă, la întoarcerea în Los Angeles, Travis și Kourtney plănuiesc să organizeze încă o petrecere la care să participe un grup mai mare de oameni, scrie tmz.com  

ADVERTISEMENT

Fanii, contrariați de alegerile mirilor

Fanii cuplului s-au autosesizat după ce au observat că Travis și Kourtney Kardashian au permis ca o mare parte din nunta lor să fie sponsorizată de Dolce & Gabbana.

Renumita companie a realizat inclusiv rochia purtată de mireasă. Totuși, fondatorii au o istorie controversată, fiind acuzați printre altele de rasism, homofobie și hărțuire cibernetică.

ADVERTISEMENT

Chiar și familia Kardashian a fost ținta acestora în trecut. În anul 2018, Stefano a comentat o imagine a celebrei familii spunând că sunt „cei mai ieftini oameni din lume”.

Cu toate acestea, căsătoria dintre Travis și Kourtney a fost găzduită de Dolce and Gabbana și toți cei prezenți au primit cadou și au fost îmbrăcați în ținute semnate de celebra casă de modă.

Brandul italian de lux i-a găzduit pe tinerii căsătoriți pe superyacht-ul personal, în valoare de 14 milioane de dolari, notează The Sun. 

Fostul iubit și tatăl copiilor lui Kourtney Kardashian nu a fost invitat la ceremonie

Scott Disick nu a fost printre invitați la nunta dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker. Kardashian și Disick au avut timp de 9 ani o relație complicată, presărată cu despărțiri și împăcări. În anul 2015, ei au decis să meargă definitiv pe drumuri separate.

Împreună au trei copii,  Mason (12 ani), Penelope (9 ani) și Reign (7 ani). Scott și-a exprimat în mod repetat dorința de a se împăca, însă Kourtney nu a fost de acord.

În timp ce fosta iubită sărbătorea mariajul cu Travis Barker, Scott petrecea într-un club de striptease din NYC, conform unui articol publicat de tmz.com. 

ADVERTISEMENT