Life

Contul de socializare fals cu care Prințul Harry agăța fete. Nimeni nu ar fi găsit acest nume!

02.06.2020 | 17:42
Contul de socializare fals cu care Printul Harry agata fete Nimeni nu ar fi gasit acest nume
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a fost rebelul Casei Regale până să se așeze la casa lui. Puțini știu că în tinerețe, fostul duce de Sussex era extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde folosea un nickname fals pentru a relaționa cu oamenii, inclusiv pentru a agăța fete.

Prințul Harry folosea numele Spike Wells în mediul online

Publicația lecturas.com scrie că Prințul Harry folosea numele Spike Wells în mediul online, un pseudonim greu de găsit despre care nimeni n-ar fi bănuit că îi aparținea ditamai prințului.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry stabilea întâlnirile cu prieteni în mediul virtual cu acest nickname. Ba chiar legat de orgiile la care participa au apărut informații și imagine care au creat un scandal imens în familia regală în anul 2013.

A renunțat la contul fake în 2013, după ce au apărut imagini de la orgiile la care participa

De atunci, Harry a renunțat la contul său și s-a mai cumințit, muștruluit fiind de tatăl și bunica lui, Regina Elisabeta.

ADVERTISEMENT

În respectivele imagini de la party, Harry apărea dansând alături de alți tineri în pielea goală, iar acea lecție a fost una destul de usturătoare, Prințul luptând în toți acești ani să își îndrepte imaginea.

Harry a insistat mult timp să îi fie închis contul de pe misterioasa rețea de socializare (majoritatea cred că este vorba despre Facebook) și a reușit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți susțin că e de înțeles de ce Harry a ales să fie Spike Wells în mediul online, căci viața pe care o ducea nu era una normală pentru cei de vârsta lui.

De altfel, faptul că nu s-a simțit comod cu regulile de la Casa Regală s-a văzut în timp, căci la începutul acestui an, Harry a decis să renunțe la toate atribuțiile sale princiare și a părăsit Familia Regală împreună cu soția sa, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

După Megxit, Harry și Meghan au devenit inactivi inclusiv pe conturile lor oficiale, cei doi trăindu-și viața exact așa cum își doresc, ca oricare alt cuplu normal din lumea asta.

ADVERTISEMENT