Contul de twitter al Barcelonei a fost SPART! Ce transfer au anunţat

transfer, di maria, twitter, Barcelona transfer Di Maria

Contul de twitter al Barcelonei a fost spart de hackeri şi prima postare a fost despre transferul lui Angel Di Maria de la PSG la Barcelona. Totul s-a dovedit o farsă pentru zecile de mii de suporteri care au citit postarea de pe contul oficial al Barcei. 

Barcelona transfer Di Maria. "Bun venit Angel Di Maria la Barcelona", a fost mesajul cu care hackerii au reuşit să-i păcălească pe suporterii vicecampioanei Barcei. Ulterior au mai apărut două postări în care hackerii recunoşteau că au spart contul de twitter al catalanilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Barcelona transfer Di Maria. În aşteptarea lui Coutinho şi Dembele

Barcelona transfer Di Maria. Oficialii Barcelonei au reacţionat mai târziu şi au explicat situaţia: "În această noapte, contul nostru a fost hackuit. Lucrăm pentru a soluţiona problemele. Mulţumim pentru răbdare", au postat ulterior oficialii Barcelonei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Barcelona transfer Di Maria. Catalanii sunt în căutarea unui înlocuitor pentru Neymar, transferat la PSG în această vară pentru 222 de milioane de euro. Ousmane Dembele de la Dortmund şi Coutinho de la Liverpool sunt principalele ţinte, însă până acum catalanii nu au reuşit să rezolve transferurile care păreau bătute în cuie la un moment dat.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004